Új hozzászólás Aktív témák
-
joebacsi4
tag
válasz Pista0001 #15 üzenetére
Mikor megvettem az órát, akkor 16.4 volt a telefonon, most 16.5. Nekem azonnal csatlakozik az óra ha bekapcsolom. Ha eltávolodik a telefontól majd visszatérek a hatótávon belülre, akkor azonnal vissza csatlakozik. Nem vettem észre, hogy bármi gond lenne a stabilitással. Az óra használata közben nem vettem észre akarást, röccenést. Nekem a gyorsasággal, gördülékenységével nincs bajom.
Megnéztem androidos telefonnal is. Ott sokkal funkció van.
Ios alatt működik az e-mail, messenger, Apple egészség alkalmazás, emlékeztetők, eredmények app értesítéseinek jelzése (én ezeket használom jelenleg) Viszont ios alatt nincs lehetőség előre rögzített válaszok küldésére.
Telefonálni lehet vele. 10 kedvenc számot lehet kedvencekhez rögzíteni. Ha hívnak, akkor a hívó neve vagy ismeretlen esetén a száma látható lesz az órán és utánna lehet hivni. Azt nem tudom, hány számot tud tárolni hívás előzményeként.
Pulzusmérést használom ill. stressz mérésre.gombasm
Nem próbáltam még futáshoz, biciklizéshez. Ha lesz időm, akkor kipróbálom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku,karcmentes,garanciális
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- BONTATLAN Új Apple Watch Ultra 2 - Titán cellular Black 49 mm Milanaise black DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Mi Band 6 aktivitásmérő
- Apple Watch 7 45mm Midnight Aluminium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest