- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
joebacsi4
tag
válasz
Pista0001 #15 üzenetére
Mikor megvettem az órát, akkor 16.4 volt a telefonon, most 16.5. Nekem azonnal csatlakozik az óra ha bekapcsolom. Ha eltávolodik a telefontól majd visszatérek a hatótávon belülre, akkor azonnal vissza csatlakozik. Nem vettem észre, hogy bármi gond lenne a stabilitással. Az óra használata közben nem vettem észre akarást, röccenést. Nekem a gyorsasággal, gördülékenységével nincs bajom.
Megnéztem androidos telefonnal is. Ott sokkal funkció van.
Ios alatt működik az e-mail, messenger, Apple egészség alkalmazás, emlékeztetők, eredmények app értesítéseinek jelzése (én ezeket használom jelenleg) Viszont ios alatt nincs lehetőség előre rögzített válaszok küldésére.
Telefonálni lehet vele. 10 kedvenc számot lehet kedvencekhez rögzíteni. Ha hívnak, akkor a hívó neve vagy ismeretlen esetén a száma látható lesz az órán és utánna lehet hivni. Azt nem tudom, hány számot tud tárolni hívás előzményeként.
Pulzusmérést használom ill. stressz mérésre.gombasm
Nem próbáltam még futáshoz, biciklizéshez. Ha lesz időm, akkor kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Terepszínű külsővel, jó árral és ügyes szenzorszettel újráz a Watch GT Runner.
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alkoholista nevelde
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest