- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz joebacsi4 #25 üzenetére
Köszönöm.
Energie X: Köszönöm, hogy időt és energiát fordítottál a válaszra, de egyáltalán nem releváns, amit írsz. Hogy kerek legyen a sztori: páromnak van iPhone-ja, nekem Huawei GT2 Prom (mellé Honor telefono). Ő Fitbit (vagy ilyesmi) órát használ, de elégedetlen vele. Látta, mit tud a Huaweim, tetszik is neki, de bizonytalan a "legendás" Apple-Huawei inkompatibilitás miatt, ezért kértem hosszú távú tapasztalatot, adott esetben több szoftver verzión keresztülit. 10-20 perces próbával ezek a dolgok nem derülnek ki..
-
gombasm
aktív tag
válasz joebacsi4 #10 üzenetére
Szia!
Egyetlen kérdés: futás/kerékpározás alatt bekapcsolható-e az automatikus megállítás/elindítás funkció? Volt jópár Huawei órám, azért hagytam fel velük, mert ez nem volt a sw része, így a sörözést is belemérte az edzésbe .
??Köszi!
[ Szerkesztve ]
Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
Pista0001
addikt
válasz joebacsi4 #10 üzenetére
Szia. Kapcsolat stabilitása az óra és a telefon között, szoftver srabilitása a telefonon főleg a szoftver vagy az iOS frissítése után. Köszi.
Energie X: Hosszabb távú tapasztalat érdekel bármilyen Huawei óra plussz iOS párossal. Rövid távon ki tudom próbálni bármikor a GT2 Prommal és párom telefonjával, de nem ez a cél.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mi Band 6 aktivitásmérő
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku,karcmentes,garanciális
- Apple Watch 7, 45mm Gps+Cellular ( eSim) Stainless Steel ( rozsdamentes acél ) Zafír üveg, 100% akku
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Apple Watch SE 2022 44mm Hibátlan/1 hónap gar./Akku 100%/p3940
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest