- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Tisztelt Sungoo!
Mi az hogy "TE" az a bajom a megszólítással... Megszólítás pedig Tisztelt bubus vagy bubus, és nem "Te".
Nem elég, hogy köszöni nem tudsz akkor még az sem tetszik, ha megszólnak, a megszólításért...
(#4151) Cunaja
Tisztelt Mester!
Hát még van időd gondolkodni rajta, hiszén még tanulsz.. Aztán majd ha levizsgáztál akkor majd meglátod, hogy érdemes, lesz-e folytatni vagy sem.
Különben bennem is kezd meg fogalmazódni (egyesek örömére) hogy itt hagyom a fórumot. Mivel most nem sok időm, van meg az oldalamat is kicsit tuningolni kellene..
-
bubus66
nagyúr
(#4143) Sungoo
Szia!!!
Ha valahova bemegyek akkor köszöni szoktam. A meg szólítás se tettszik mi az, hogy "Te bubus"?
Minek beszélsz bele olyanba, ha nem tudod miről van szó... Azt, hogy mi van azt a petya (és nem kell meg játszanod, hogy nem tudod) nagyon jól tudja..
Nem kell el menned petya220 mert én fogok elmenni.. Sőt azt mondták teleszel a Topik Gazda a P9 Lite topikba... Amit persze támogatok....
-
-
szemesi69
addikt
Amiket olvastam, egyiket sem javították garanciába, képeket mutattak róla, de mivel van egy ilyen telóm, ezért nehezen tudom elképzelni a hajlást csak úgy magától, ettől függetlenül, nem vitatom. Egy dolgot tudok elképzelni a hőhatást, de ahhoz rendesen be kell melegednie.
-
bubus66
nagyúr
Persze ez igaz de akkor is mondom ha valaki a egy telefon vétel a kamera az elsődleges szempont erre nem tudok (vagy is tudnék) de nem mondok inkább semmit sem.
A Mobilarénás teszteket is elszoktam olvasni de (fent tartással kezelem) Lásd P9 Lite OTG az itteni teszt alapján van amúgy meg a nincs, benne OTG (az más kérdés, hogy szoftveresen van tiltva).
Itt a tesztekben egyetlen egy teszt képet nem néztem meg még..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós kamerák
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest