- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
-
Mobilarena
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #5796 üzenetére
Bevitted a rendszámot mi?.
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #5759 üzenetére
Ebben igszad van, de ez is elszomorító ilyenkor.
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #5741 üzenetére
6cm hó, de meguntam. Kicsit lenyomtam a havat, de alatta tiszta jég és hagytam a fenébe. Szerencsére nem akarunk menni sehová kocsival.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5736 üzenetére
Na jó ét megyek szolgálni neked meg jó pihenést.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5734 üzenetére
Szóval annyi, hogy mákod van. Ha nincs az akció akkor tetszik nem teszik ki fizetni a drágább árat.
Igen ez az de majd lehet, hogy meglepődsz.. De ne legyen igazam....
Ebben benne van a környezetvizsga is?
Mert az külön 10000 Ft meg a hivatalos Műszaki 17000 Ft akkor elég jól menő szerviz lehet, hogy 10000 Ft kedvezményt tud adni vagy is a környezet vizsga díját ő állja.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5726 üzenetére
Akkor add el az autót és akkor nem kell fizetned semmit sem.
Tudod, én meg úgy vagyok vele hogy az autó saját erejéből menjen át és ne ilyen akciózót sufni szervizekbe, ahol beállítod az autót (vagy még azt sem) és át megy a műszaki vizsgán.. Na ez az amit akciózhat nekem inkább fizetek, 23 000 de akkor normálisan legyen átnézve...
Nekem volt egy Fiat Tipo-m saját erejéből ment át a műszaki vizsgán, úgy hogy az mondták vigyen el ilyen sufni szervizbe, ahol meg csinálják 17 000 Ft-ért, mert máshol 1989 évjáratú autó nem megy át. És lás csodát át ment úgy hogy ott voltam, és megnéztem, hogy valóban megvizsgálják-e 21500 Ft-ért aki meg sufni szervizbe műszakizot 3 db annak meg bevonták a forgalmiját. Biztos nem azért mert jó műszaki állapotba van...
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5723 üzenetére
Szia én Pécsen 23000 Ft fizetem..
az amit írtál szerintem smafú
itt nézd meg a végén a táblázatot.
Mert a 16250+10490 FT
-
sebijani1982
senior tag
válasz
ANDROID??? #5721 üzenetére
Üdv! Dunaújváros és környékén 23 körül mozog!
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #5637 üzenetére
A fejem már tegnap tudta a napsütést, azért akart szétszakadni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5608 üzenetére
Hát ő szerintük nem.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5606 üzenetére
Hát ja csak éppen a hóra nem számítottak..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5604 üzenetére
Szia nem kell autót mosni, ilyen időben.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5598 üzenetére
A P10Lite jobb mint a sima P9 Lite.... A P9 Litenél nagyobb szívás nincs
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #5596 üzenetére
Jó reggelt, jó hetet Mindenkinek!
Érkezik a tavasz, már csak -6 fok van.
Android: a dolog nagyon ismerős. Amikor a P7-et vettem, mondom neki is veszek, persze ő neki nem kell. Most meg már nagyon tetszik neki. ( saját rom )
Nem kell drága telefon, de ruha és cipőnél nincs határ.
Amilyen színű a ruha, olyan színű a cipő.Igazi női logika. Egy valami jó az egészben, hogy a lányomnak ugyanaz a mérete.
Elmegyünk az üzletbe, megvesszük a drága ruhát, de már otthon mégsem tetszik, ezért a lányomnak tökéletes. Mindig mondom, hogy csak olyat vegyen, ami nem veszik kárba.
Azért nem tudunk még mindent neki adni, mert 14-évesen azért még ne hordjon szexi felsőket. Mondjuk ő elviselné, csak én nem. Mai nem normális szokás, hogy a 14-évesen már 18-nak néznek ki.
A lényeg, nem fogod tudni meggyőzni, hogy egy P9 sokkal jobb, mint egy Lite. Már nem is olyan vadul drága. A P10-et nem írtam, mert az már tényleg felesleges neki. -
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #5594 üzenetére
P9 és a romom.
Röviden és tömören. -
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #5413 üzenetére
Ezt eddig is tudtuk, hogy a 8.0 nem jó.
Bubus, ha mindig azt nézném, hogy a rendőrnéniknek és bácsiknak mi a viselkedése a szabályok megszegésével, akkor bűnkövető állampolgár lennék.
Az én meglátásom a közlekedésben az, hogy tartsam be a szabályokat, oldjam meg a mások hülyeségét és a legfőbb, hogy biztonságban érjek oda, ahová éppen elindultam.Mindig is lesz szabályszegő ember és teljesen mindegy, hogy civil, illetve hatósági közeg.
Erre egy jó példa.
Nálunk volt ellenőrizni a katasztrófavédelem. Állunk a gázos tartálynál és látom, hogy az egyik katasztrófás rágyújt. Na gondoltam tesztelem az éber parancsnokot, így 5 méterrel odébb mentem és rágyújtottam, persze ő nem látta amit én, csak engem.
Egyből a leszidás és 50K-s bírság emlegetése. Mondom neki, két aggályom is van ezzel kapcsolatban.
5 méterre mentem a kocsitól, azaz a tűz és robbanásveszély zónából kimentem. A másik aggályom, hogy ha a hatóságnak lehet, akkor nekem miért nem? Nem értette ezt, de akkor mondtam, hogy forduljon meg és nézze a kollégáját, aki a marha nagy lángnyelv alatt dohányzik. Egyből nem lett bünti, de a kollégának beígérte.
Egyszóval, nem érdekel mit csinál a hatóság, mert ha büntetés van, nem őket büntetik egyből, hanem minket civileket.
Ezáltal az esetek 99, 99 %-ban betartom a KRESZ-t, kivéve ha a személy és vagyonbiztonságom veszélyeztetve van! -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5413 üzenetére
Hát igen sajnos ez van..
a Másik hogyan lehet annyi esze, hogy nem takarította le a havat az autójáról.
más:
Jól egymásnak estek.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5409 üzenetére
Szia
Egy jó nagy pofont megérdemelt volna, hogy máskor jobban figyeljen.
Miért nem szálltál ki és futottál utána..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5367 üzenetére
A második az elég hihetetlen tudod messziről jött ember azt mond amit akar. Én nem hiszem el.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5361 üzenetére
Hát vagy 50 Hsz és semmi értelmes dolog.
-
Sanki
addikt
válasz
ANDROID??? #5358 üzenetére
Yep, most jött.
-
Sanki
addikt
válasz
ANDROID??? #5349 üzenetére
Ja, ne is mond.. Kicsit felhúzták magukat, korában már én is írtam nekik a frissítésekkel kapcsolatban.
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #5349 üzenetére
Látom tetszett. Gyorsan reagáltam, mielőtt teleszemetelik a fórumot ezzel a témával. A Topikgazda feladata a kordában tartás is.
Kamu az egész, csak üzlet! -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5167 üzenetére
Hát igen..
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #5167 üzenetére
Láttam, hogy pucolva lett rendesen.
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #5161 üzenetére
Zajlik az élet felétek.
A single sim-es Huawei telefonokban is dual modem van ( amiből van dual kivitel ), azért érdemes dualosítani.
Teljes mértékben nem fogok belefolyni, de az illető szedjen szét egy dual és egy nem dual ugyanolyan Huawei készüléket és meglepődik. Szoftver az egész különbség. Alapból 2 imei van benne, csak az egyik a szoftver letiltás miat nem látszódik.
Az MTK telónál is érdekes ami linkelve lett, mert attól, hogy a készülék nem jeleníti meg sehol a második imei számot, még lehet kettő. Szerviz boksszal kideríthető, esetleg szerviz menüből. -
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #5154 üzenetére
Bizonyítsa be, és elmehet feltalálónak.
1 sim = 1 imei, 2 sim = 2 imei . Ha ez nem így van, akkor nem is tudna feljelentkezni a hálózatra.
Az imei alapján regisztrálódik a hálózaton. -
szemesi69
addikt
válasz
ANDROID??? #5154 üzenetére
Olvastam, de én olyant még nem láttam, nem is támasztotta alá semmivel, hogy ellenőrizni lehessen
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5008 üzenetére
Szia!
Nekünk nem kellet tanú visszanézték, hogy a szegélynyírósok, tényleg ott voltak abban az időpontba fényképen rajta volt. és minden kötekedés nélkül csengették a szélvédőt és e berakást.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5003 üzenetére
Hát igen ez van sajnos...
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5000 üzenetére
Szia be kell menni a céghez és követelni kell a kártérítést
Mi a szegélynyírósokkal voltunk így a Városgazdálkodás fizetett...
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4935 üzenetére
Igen én is erre gondoltam, de rendesen berághatott, ha már ide se nézett még felénk se.
Hát igen sajnos mi is tudjuk, most leszek kíváncsi, hogy mi lesz a P9 lite topikal előbb utóbb úgy fog járni, mit a P8 Lite.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4930 üzenetére
Szerintem is de valami más is lehetett, hogy közel 1 éve nem lépet be.
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #4930 üzenetére
Biztosan....
Jelenlegi tudásommal ami csak egy szakmai érettségi, 250 körül keresnék itthon, külfüldön 600ezer forint körül..
Nem mindegy, hogy ugyanazért a munkáért mennyit kap az ember -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4922 üzenetére
Köszönöm
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4912 üzenetére
Köszönöm!!!
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4909 üzenetére
Akkor jó melót
Én ma reggel adtam le
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4909 üzenetére
Egy élmény...
Délután is bejövök majd, de nem lesz hosszú. -
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #4883 üzenetére
Majdnem megfogalmaztam normálisan.
-
Septum15
aktív tag
válasz
ANDROID??? #4881 üzenetére
Gondoltam hogy nem egy farmerben és vékony kabátban van fent, de akkor is
-
Septum15
aktív tag
válasz
ANDROID??? #4879 üzenetére
Itt a város fölött valaki sárkányrepülőzött 4 óra környékén. Én csak biciklivel mentem, és így is lefagytam, de ott magasban, olyan szélben lenni? Biztos nem csinálnám, főleg nem így "télen".
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #4874 üzenetére
Jó reggelt és szép napot Mindenkinek!
, de mellékelek pár dolgot róla.
Hátrányok
BT zenehallgatáskor nem írja az előadót ill. számcímeket.
Az Andoroidal nem kompatibilis
A gombok színe nem változtatható, nincs benne Flac támogatás és időkorrekció valamint DSP, de ebben az árba még talán beleférhetett volna a Flac támogatás. Illetve a halványabb háttérvilágítás mód is eléggé világos.
Az öt telefon készülékből egyszerre csak eggyel tud csatlakozni. Jó lenne ha legalább két készülék csatlakoztatható lenne, mint az általa kiváltott kihangosító esetében....
Ez mind kizáró tényező.
Azért köszönöm, hogy megnézted. -
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #4855 üzenetére
Remek, hogy mindenki szemében sz@r vagyok
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4638 üzenetére
Hát nem nagyon kellene reméljük nem ér el mifelénk.
-
szemesi69
addikt
válasz
ANDROID??? #4636 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4636 üzenetére
Tornádó még csak az kellene...
Mondjuk jobb lenne, ha egy ilyen tolná a meleget
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4599 üzenetére
Szia Hát látod, hogy lehet valami jó is. De szerintem ez is kicsit túl van árazva.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4344 üzenetére
Na ja...
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4325 üzenetére
Van benne igazság..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4323 üzenetére
Ne légy már ilyen gonosz, csak nem arra a szervizre gondolsz ahonnan görbén jöttek vissza a telefonok?
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #4312 üzenetére
De én kéket akartam
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #4310 üzenetére
Helyes!
Egy sör, és minden oké!
ha nem.. akkor kell még egy! (úúú, ez tetszik... )Egy sör, és minden oké! Ha nem.. akkor kell még egy!
Petya220, 2017.09.14
"gy.b.v.á"???
Gyógyúlt beteg vagy Áron? -
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #4300 üzenetére
Emlékszem én nyugi
-
77karesz
tag
válasz
ANDROID??? #4225 üzenetére
Helló ANDROID??? !
Jó fej vagy,hogy a másikat a háta mögött kibeszéled! Meg megkérdezed mit válaszoljál?
És akkor még másokat fikázol?Engem komolyan érdekelt volna a különbség. És ahogy írtam nem kötekedni szerettem volna.
Amúgy közben kaptam kielégítő választ egy ismerőstől,aki telefonszervízben dolgozik.
Helló bubus66 !
Nem vitázni,és kötekedni akartam,és a kérdésemet is úgy indítottam,hogy ne sértsek meg senkit.
Komolyan érdekelt volna a dolog.
És képzeld már az android előtt is volt okostelefonom (Pl. Mio 701 )És még egyszer elnézést ,ezzel sem kívánok senkit megsérteni,de nem szeretem mikor a hátam mögött fikáznak,holott csak egy felvetett kérdésre szerettem volna választ !
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #4260 üzenetére
[Ilyen] és a lakásban töltöttem.
Az alsó lámpa nem lett zöld 20 óra után egy 74-es akkunál.
Szép éjszakát Mindenkinek!
Megyek aludni, mert hajnalban meló. -
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #4257 üzenetére
Pana Fz82.
Más:
Ti szerintetek ha testzárlat miatt totál lemerül az akku a kocsiban, tönkre megy?
A központizár kábele megsérült és zárlatba ment.
20 órát töltött az akku, de a töltő nem jelezte a feltöltést.
Most 12,65 voltot mutat a műszer. -
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #4239 üzenetére
nem baj az.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4230 üzenetére
Hát elégé az van..
-
petya220
senior tag
válasz
Az a harmadik is elég érdekes...
-
bubus66
nagyúr
válasz
Elméletileg ugyan az a kettő, de mint mondtam hiba lehetséges én jártam már úgy, hogy nem gyalult mindent a "Gyári beállítások visszaállítása" ezért én inkább a FR használom, de nem kell belemenni ilyen vitába úgy, csinál, ahogy akar. Hibába írsz nekik bármit úgy is ők az okosabbak, igaz lehet, hogy még androidos telefont se látott..
Én tudtam rosszul, hogy nem ugyan az. Csak annyi, hogy ha FR csinálsz azt csak recoveryből megy és akkor tudsz cachet törölni mivel a legtöbb recovery tartalmazza.. Sőt van olyan, hogy elég csak a cache törlése...
Ép ezért belefáradtam a dolgokba jót mosolygok csak a hozzászólásokon!
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4222 üzenetére
Igen értelmezhető..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4213 üzenetére
Szia Cunaja Jó reggelt szép napot neked
Sziasztok Jó reggelt Szép napot mindenkinek..
(#4213) ANDROID???
Nevében is benne van, hogy "Gyári beállítások visszaállítása" mit nem lehet ezen érteni... Ennek meg semmi köze a Huaweihez mert mindegyik telefonon van. Az ilyenek hiába akarod más képen meg fogalmazni az úgy sem fogja megérteni...
Magyarázd meg neki, csak egy pl, ha nem áll fel a rendszer akkor hogyan csinál gyári beállítások visszaállítását. Csak a recoveryből tud csinálni aminek az előny, hogy tud chacet törölni..
De alapjaiban ugyan az igaz én voltam már úgy hogy a Gyári beállítások visszaállításnál, maradt fent alkalmazás darabja...
Ennek a kérdésének semmi köze a Huawei Lelkivilágához
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4175 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy akkor hiszem el hogy valóban gyors lesz, hogyha birja a folyamatos terhelést is.
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #4137 üzenetére
Kérlek!
De majd holnap kiderül.. ha nem tudnak hívni, akkor csak boldog vagyok -
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #4135 üzenetére
A "romolásom" meg ott kifekszik,hogy a p9 lite-nál, ha hívnak, újra indul a telefon xDDD
ma raktam újra a telefont, azóta meg nem hívtak.. -
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #4127 üzenetére
Igen, ez az!
Bubus:
Dehogy vágtam földhöz, az buzis
Szétvertem, aztán meghajlítottam.
Így is meg kellett már egyszer sütni alaplap hiba miatt... most meg jó hangulatú telefonálás közben halt meg.. aztán megadtam neki az esélyt az örök nyugalomraMK VII
Igen! csak ennek nem gyógyul a hátulja -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4129 üzenetére
Na ja de azon kívül nem volt más???
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4123 üzenetére
-
MK VII
veterán
válasz
ANDROID??? #4121 üzenetére
Na.. Hisz pörög az..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4089 üzenetére
Ez jön wifin
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4100 üzenetére
Ez a csaj jó
-
MK VII
veterán
válasz
ANDROID??? #4097 üzenetére
Nem vettem leoltásnak...
Csak próbállak kihúzni ebből a rosszkedvből...
Inkább nézegess csöcsöket.. -
MK VII
veterán
válasz
ANDROID??? #4095 üzenetére
Jóvan na... Csak segíteni akartam...
Értem én, hogy jelenleg a seggedben van a fejed, de azért csak leírhatom, hogy, ha ennyire nem tettszik a vezetékes neted, hogy mi van helyette ami jobb, nem?Értem én, hogy köt a hűség. Ennyi pont..
-
MK VII
veterán
válasz
ANDROID??? #4093 üzenetére
5990 ft havonta és korlátlan internet kapsz meg még 50 perc ingyen dumát. Ráadásul hűség nélkül kötheted meg... Szóval, ha nem tettszik vagy mégsem szeretnéd akkor bármikor le is mondhatod.
Megosztható a net, nem korlátozott. Belerakhatod wifi-s modembe és otthon oszthatod ahogy akarod.
Ráadásul a MyTV alkalmazással 10 TV csatornát ingyen nézhetsz is bárhol vagy. Akár épp nyaralsz valahol és TV-zni támad kedved. -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4078 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4073 üzenetére
Nekem 120-as van wifin ez 95-100 Mb/s meg van nekem bőven elég
A Felfelé a lényeg nekem Ami lehet de lefelé 6,2 Mb/s is sok helyről 10-15 Mb tölt le.
Kábelen 114 Mb/s..
-
sebijani1982
senior tag
válasz
ANDROID??? #4073 üzenetére
Hasonló cipő.
Fejér megye, Perkáta. Invitel adsl 10 Mbit-nél nagyobbat ne is akarjak... Jött kábel tv és internet a faluba> felejtsük el az utcánkat nem éri meg bekötni, 5 ház van egy dombon. A község főtere kb. 1500 m. Végső lehetőség: Telekom, csak adsl, 10 Mbitnél ne akarjunk gyorsabbat.Persze a garantált, 1 Mbit.....
-
MK VII
veterán
válasz
ANDROID??? #4046 üzenetére
Na az amit linkeltél az pont egy bicskanyitogató videó.
Különben be kell csak térni a Csalós topikba. Mindennap olvasom.
Rengeteg embert átvert ez ( baloldali ) a kis sz@rf@szú mocskos senkiházi. Bánáti Norman... Egy oldalon még le is írja, hogy azért csal ki emberektől pénzt, mert szerencsejátékfüggő és milliós tartozásai vannak amiket a másoktól kicsalt pénzekből fedez.
Jelenleg is van ellene ügy, a rendőrség szerint 500 ezer forint kicsalt pénzről van szó, de nap mint nap kerülnek elő emberek akiket becsapott, 50-60-100-150 ezrekkel. Milliókat csalt ki már emberektől, nem "csak" 500 ezret.. 2012 óta garázdálkodik, és azóta is szabadlábon van.. Tudja, hogy nem tudnak vele mit csinálni a zsekák...
Ha szorul a hurok akkor meg előveszi a sanyarú sorsú kártyát...
Volt már nem egy aki itt aprón lopta a népet és a rendőrség mindenféle büntetés nélkül lezárta az ügyet, mert megállapították, hogy megélhetési bűnöző és szüksége volt a pénzre.
Kérdezem én.. Akitől kicsalják ezek a mocskok a pénzt azoknak az embereknek nem lett volna szükségük a pénzre?
Alapjaiban rossz a törvénykezés ebben az országban.
Komolyan egyre több és több ilyen eset után én már egyáltalán nem tudok hinni senkinek...
Csak magamra számíthatok ebben az országban, mert a törvény nem engem véd hanem azt aki ellenem támadólag lépett fel, esetleg a vagyontárgyaimat eltulajdonította.
Hol van a demokrácia? Áldemokrácia van. Azt tesznek ebben az országban egyesek amit akarnak a többieknek meg kuss... Királyi fennhatóság Magyarország, ahol mi jobbágyok fogjuk be a pofánkat és húzzuk meg magunkat, mert, ha felszólalnánk saját védelmünkben akkor befogják ők...Szerk.
Eleve 2012 január 1 óta alkotmányos válság van, mert az Magyarország alaptörvénye nevű törvény közjogilag érvénytelen. Azért érvénytelen, mert nem az alkotta meg és fogadta el akinek joga lett volna hozzá.
Mivel a Magyaroszág alaptörvénye nevű törvény érvénytelen, joghatás kiváltására alkalmatlan, ez miatt a benne megnevezett Magyarország nevű államnak sem minősülő szervezet, jog szerint nincs is. Semmiképpen sem tud a Magyar állam lenni. -
Peterking
tag
válasz
ANDROID??? #4036 üzenetére
Ez durva. Erre nem lehet mit mondani ha csúnyát nem akarunk.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #4018 üzenetére
Ez is jó. Vagy ez
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #4017 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
ANDROID??? #3988 üzenetére
Ő a Puzsér Robi klón (PH! Edition.)
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #3960 üzenetére
Pl volt csak
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #3857 üzenetére
A P9 Litenél is volt olyan aki az FF-el frissítette a singlet dualos ROM-al.
(#3855) Cunaja
Sikerült oeminfo cserével a most a build VNS-L21C432B131 most frissíti a B161-re
Tehát a oeminfo csere leírása jó úgy látszik csak egyeseknek nem volt jó...
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #3776 üzenetére
Köszi Android???
-
szemesi69
addikt
válasz
ANDROID??? #3769 üzenetére
Szia! Sziasztok!
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #3763 üzenetére
Hát igen
Én router helyett switch+ap kombó használok.
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #3760 üzenetére
Pacek (Cigány szó) A pacekolást a cigányok használják jelentése=Jó,elnyerte a tetszésüket, de egymásra is mondjuk dicséret képen ha valaki úgy viselkedik és látszik a viselkedésén hogy menő
Háááát. csak sebességben jobb (meg van 5ghz-s csatlakozás, de ha p9 lite-od van, akkor nem fogod azt kihasználni.. )
Szoftveresen nem hiszem...
Hozzánk most jött meg a telekom 1000-es nete 4500ft -
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #3758 üzenetére
ha nincs 1000-es neted (nekem mostanság lesz
)
És fontosabb a jelerősség, akkor a TP-link, egy ideig nálunk is ilyen szolgált, pacek routerőőő. új a dlink router?
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #3756 üzenetére
őőőőőőőőőőőőőőőő
Az egy AC-s router...
Honnan szereztél ilyet??
Lehet,hogy kisebb az antenna teljesítménye, de ez sokkal gyorsabb.
ha 1000-es neted van, akkor ilyet kell használni -
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #3751 üzenetére
Tp-link általában jobb, mint a d-link, legalábbis a tapasztalat ezt mutatja
A d-link-ről semmi infót nem találtam.. biztos,hogy jól írtad le a fajtát? -
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #3748 üzenetére
off topik
Jöhet ide -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #3741 üzenetére
Az elég nehéz lenne megmutatni neki
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #3737 üzenetére
Azért egy válaszom lesz neki. Legkésőbb szombaton kapni fog egy linket videóval, hogyan is működik a romom Mate8-on.
Azután ....... -
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #3719 üzenetére
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #3719 üzenetére
Dehogyis
Menni fog az
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #3632 üzenetére
Hardveraprón nem találtam 25k érték küröl
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #3608 üzenetére
Így van és főleg, hogy nekünk is lesz a közelben 70 km-re tőlünk.. Azért ez már kicsit jobban hangzik.
(#3609) Sanki
Reméljük igaz.
Cunaja Jó éjszakát neked is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #3579 üzenetére
Esetleg kompatibilitási probléma nem lehetséges? Xiaomi MiBand2
-
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #3538 üzenetére
Rendes a Huawei, örülnek, hogy segít valaki.
Mekkora terhet veszek le a vállukról, gondolj bele.T-system: Ez Magyarország. Nyugaton, ingyen utazhatna élete végéig, mert jelezte a problémát. Nálunk meg fogják és elviszik szerencsétlent.
Ilyen szempontból utálom a hazámat!!! Másból is, de mivel a politikával nem szoktam foglalkozni, ezért itt befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Társasjáték topic
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Nyaralás topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest