Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ANDROID???

    addikt

    Gyanítom Ti is kaptatok emailt..

    Tisztelt Huawei-ügyfelünk!

    A Huawei vállalatcsoporton belüli szervezeti változások miatt a Huawei Mobile Services – korábbi nevén a felhőszolgáltatások – felhasználói szerződései átkerülnek a Huawei Technologies Deutschland GmbH vállalattól az Aspiegel Limited, a Huawei írországi leányvállalatának tulajdonába. Ez a következőket érinti: Huawei-azonosító, Cloud, HiGame és a Témák.

    Az Aspiegel Limited a Huawei Consumer Business Group Kínán kívüli, digitális tartalmak és fogyasztói mobilszolgáltatások kezeléséért és összehangolásáért felelős globális központja. A módosítást követően a felhasználói szerződés Ön és az Aspiegel között fog fennállni.

    A módosítás nem foglalja magában az adatok rendszerek vagy országok közötti tényleges áttelepítését. Az adatait továbbra is a németországi adatközpontok fogják tárolni, ugyanazzal a magas szintű védelemmel. A mobilszolgáltatásokkal kapcsolatban feldolgozott személyes adatok új adatkezelője az Aspiegel lesz.

    A Huawei komolyan veszi a fogyasztóvédelemmel és adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségvállalásait és kötelezettségeit, és ez a módosítás semmilyen módon nem fogja korlátozni a jogait.

    A módosítás 2018. február 23-án lép életbe. Ha nem kívánja fenntartani a szerződést az Aspiegel vállalattal, lehetősége van elállni attól. Ezt úgy teheti meg, ha a módosítás életbe lépése előtt törli a Huawei-azonosítójához tartozó fiókot.

    Elállás esetén a Huawei-azonosító, a HiGame, a Témák és a Huawei Mobile Cloud adatait, például a felhőbe szinkronizált és mentett fényképeket, névjegyzékeket és fájlokat töröljük, és akkor sem lehet őket visszaállítani, ha létrehoz egy új Huawei-azonosítót. Ezenkívül nem fogja tudni használni a mobilszolgáltatásainkat, amíg létre nem hoz egy új Huawei-azonosítót.

    Ha további információkat szeretne megtudni az átvitelről és az elállásról, látogasson el a weboldalunkra: https://consumer.huawei.com/minisite/legal/aspiegel/announcement.htm.

    Üdvözlettel:

    Huawei Technologies Deutschland GmbH

Új hozzászólás Aktív témák