- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik zárva, ezentúl minden Huawei P8 Lite témával ide lehet fordulni.
Aktív témák
-
-
gianone
őstag
válasz
egabi71 #1949 üzenetére
Tudom. Már én is feladtam, főleg, hogy csereérett lett. A hardver nekem igazából még mindig bőven elég, és elég pöpecül belőttem a beállításokat és a dizájnt is, de most, hogy jön a Nougat sorban mindenre, elpassszolom, és ellövöm a magentás 50000-s kedvezményt. Ha Telekom végre kiadná az idei akciós listáját hozzá. Amilyen jó áron van még mindig P8 Lite, kb. semmit nem is kell majd fizetnem. Mondjuk még soha nem adtam el telót.
Bár igazából kisebb vízállót keresnék, de a legjobb ajánlatok a Huawei-Honor telók.
-
bubus66
nagyúr
válasz
egabi71 #1950 üzenetére
Hagyd az ilyet úgy sem tudod meggyőzni. Hagy tegyen fel amit akar. Aztán majd ha tégla lesz akkor úgy is jó lesz..
(#1951) Just_Reboot
de a Twrp oldalán van official verzió is P8L-hoz
Akkor meg kell kérdezni, ott ahol találtad, és fel kell tenni, nincs ebből semmi baj, a gianone se mert neki futni pedig egypár dolgot meg csinált már ő is de le is írta, azon kívül senki nem tud semmit mert nem rakta fel aki fel rakta annak 90%-nak szerviz lett a vége. De neked szíved joga fel tenni mert hiába mondunk mi bár mit is.
Minden fel lehet tenni nyugodtam csak mint írtam a segítséget is ott kell kérni ahonnan leven töltve kíváncsi lennék arra a segítségre..
-
mickeymaus87
újonc
Hello! ... olyan dolog történt a Huawei ale-l21 (P8) mobilommal, hogy egy fesztiválon a sátorban hagytam és több, mint valószínű, hogy beázott .... Víz nem foéyt belőle, de a kamerán látszott, hogy párás, és mikor hazaértem, egyből kiszedtem a sim-kártyát meg a memória kártyát is és azon látszott, hogy tuti víz érte! Lassan egy hete szárad a mobil s hiába rakom töltőre, nem reagál se a töltésre se bekapcsolni nem tudom. Esetleg, ha tudnál valami tanácsot adni, nagyon hálásan megköszönném ! ! !
u.i.: ... gondolom szervizt fogsz ajánlani, ha egyáltalán az még segítene rajta ...
Előre is köszi, bármit is válaszolsz ! - s, ha lehetne kérnem, akkor esetleg mail-címemre lehetne küldeni.mickeymaus7@azet.sk
mojzes_miklos@freemail.huÜdvözlettel ! Miki
-
bubus66
nagyúr
Igen maradunk napi kapcsolatba mivel még van és egy darabig lesz is P8 lite.. Nem írom ki elég ha te meg én tudom és nem akarok rosszat senkinek (főleg nem neked). De élete legnagyobb boldogsága ez legyen az oldalamon már többet nem ugrál mert lapátra tettem.. Pedig nem szokásom, de sajnos egy rossz tulajdonságom van ez "Utálom, a spicliket, és a segnyalókat."
Tőled meg elnézést kérek, hogy akkor magammal rántottalak... Igaz valahol talán jó is volt ,mert sok dologra fény derült, amit még talán egyszer meg is köszönnek az illetékesek
-
törölt tag
Igazából ha app -on keresztül megy fel egy másik app, akkor tök mindegy van -e pipa, vagy vírusírtó. Akkor is fel fog menni, mert a másik programmal együtt fogadod el a telepítést és a jogosultságokat. Egyes launcherek is csinálnak ilyet.
Emeltdíjas SMS küldős "hackelt" cuccokkal szintén nem tud semmit kezdeni.
Meg ROOT -nál is feltehet ROOT -oló program úgy egy appot, hogy fel sem tűnik. Persze ezek többynire feleslegesek, mint kártékonyak. Pl. KingROOT.
-
bubus66
nagyúr
cmd ablak
adb devices
adb shell
ls (list: az aktuális mappa tartalmának rövid listázása),
- ls -l ( = ls --long (POSIX konvenció, beágyazott eszközökön nem mindig támogatott): hosszú, bővített mappalistázás),
- ls -a ( = ls --all (POSIX konvenció): rejtett fájlokat is kilistáz, amelyek neve .-tal kezdődik, ide tartozik az aktuális mappa . és az egy szinttel feljebbi mappa .. jele is). -
törölt tag
Pedig van.
4pda -n CWM -et is látok, bár nem tudom jó -e, melyik droidra készült. CM 12 -höz lett csinálva, ha jól látom.
Szerk.:
Ezt meg a 6 -os ROOT -ra írják, szintén nem tesztelt. -
bubus66
nagyúr
Igen az a lényege de ez a Telenorosnál volt most van öröm nála..
A másiknál nem jöttem rá, hogy milyen ROM lehetett.. A C185B160 és elmondása alapján Magyarországon vette. Ennél meg végig balong volt a build szám és mikor felkerült a B550 és a vendor mappa akkor jó lett.
A BL nyitó kódot elsőre sikerült lekérnem és nem írta a 14 napot érdekes a szolgálatosra meg írja..
-
bubus66
nagyúr
Simán FB-vel feltoltam rá a 171-et előtte utána FR és mehetett a B151 gyönyörűen fel is ment
a Mák az volt hogy látta az adb és a fastboot-t a gép.
C185B160-asra ez is kipipálva siker.. Felcsúszott rá a B432C550
a többit leírom holnap majd privátba vagy hívlak majd.
Azért kíváncsi lennek, hogy k....p...k közül hány tudta volna vagy merte volna megcsinálni.....
-
bubus66
nagyúr
Igen utána már eszembe jutott, hogy te írtad..
1 kipipálva holnap jön a másik a C186B160-asra
Hát igen ez is megoldva
-
-
bubus66
nagyúr
egabi tájékoztass majd mit reagált
-
bubus66
nagyúr
Nem baj olcsón megvesszük..
Itt Jön elő, hogy én értek hozzá, mert xy fórumon ezt találtam, utána meg sírok rívok,mert a feltelepítette mindent. Nem tudom, milyen leírás alapján ROOT-olta a 6.0.Remélem a twrp is ráeresztette..
Nem baj ezt is megvegyük olcsón...Ja itt jön elő a Téma Összefoglaló hiánya..
-
bubus66
nagyúr
Na ja betette a dload mappába a dload/hw_eu/update.app-ot persze, hogy nem frissíti.
Akkor most itt meragadom az alkalmat.
A Vendor mapába lévő update.app-ot kell a dload mappába másolni. nem az egészet amiben benne van CSAK AZ UPDATE.APP-ot!!!!!!
DrDobos
Az SD kártyád meg van osztva akkor mondtam tedd a Belső tárhelyre azt a dload mappát mindenestől vedd ki az SD kártyát és úgy indítsd el a 3 gombossal.#(275) akkor mehet a frissítés
-
DrDobos
őstag
Természetesen. Most van az sd kártyán egy dload mappa, benne az egy szem update.app-al
Szerk.: Na gondoltam megpróbálom utóljára. Benyomtam a 3 gombot, és kiszaladtam inni. Mire visszaértem(15mp) már bootolt a készülék. Ezek szerint sikerült szerintem, mert még annyit láttam hogy a verifying package elindult(1-2%on volt). Ezek szerint sikerült.
-
bubus66
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Próba
- Path of Exile (ARPG)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok