- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
detroitrw #1148 üzenetére
Ja, nekem is. Gadgetbridge se tud nyelvet állítani rajta, az egyetlen megoldás a mifit uninstall, teló angolra állít, mifit reinstall, szinkron, és teló visszaállít magyarra. Bár én lehet inkább hagyom, mert a frissítés után attól függetlenül hogy kínai maradt, megmaradtak az ékezetes karaktereim.
-
Upo
addikt
válasz
detroitrw #937 üzenetére
1.0.66 mi fit 3.2.7.2 nem hivatalos verzió:
Na azzal vigyázni kell, erősen béta. Kezdenek valamit kavarni a karakterekkel, állítólag spanyol karakterek már kerültek bele, lehet hogy egyszer lesz ékezetünk is. FB csoportból Yener Durak írta, hogy csak mi fit-el szabad frissíteni a firmware-t, notify-gadgetbridge-egyéb appal nem, mert új lépések vannak, és arra nincsenek az appok felkészítve. Yener amúgy nem kispályás, még régebben a fordítási projektek is tőle vannak, firmware-t is fejtegette szépen vissza, módosította, stb. Amúgy meg meríti az akkut szépen ez a firmware. És nagyon fontos: tilos régebbi firmware-t visszarakni rá! Azaz egyirányú utca, nincs visszaút!
Személy szerint én biztos nem rakom fel, nem vagyok én kísérleti nyúl, és nem szeretnék a téglázott órák tulajai közé kerülni...
A következő firmware az lesz rajta, amit a play-ről frissülő következő mi fit felrak rá! -
Upo
addikt
válasz
detroitrw #592 üzenetére
Nem érdemes szerintem res fájlokkal bajlódni. Az új firmwarekben már lehet az utolsó watchface helyet cserélni, akár a mi fit alól is. Ezek bin fájlokban vannak, most már azokat szokták szerkeszteni.
[link]
Párszáz már van itt: [link]
A res fájlokkal firmware-t kell patchelni, és azt flashelni, ez elég veszélyes az órára nézve, egy mozdulattal téglát lehet csinálni belőle (előfordul még sima firmware frissítésnél is).
A bin feltöltés ha nem sikerül, akkor nincs gond, átváltasz gyári számlapra és töltesz rá másikat.
Gadgetbridge, notify tudja felrakni.
Szerintem most állj át bin formátumra, amíg még nem vagy nagyon benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest