- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Yettel topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
adatbázis központú a drágám. mp1 vagy mp2-t tetted fel?
nekem az mp1 szimpibb, sokkal több bővitmény van hozzá. nomeg a madvr támogatás is ahhoz készült.
nem bonyolult szerintem, csak másképp működik. osx, androidnak is van egy logikája, de ha megszokod, szereted. 2 este alatt odáig jutottam, h megmutattam a lányoknak, és odavoltak, hogy mennyire szép, és logikus a használata. kodi is van olyan szép, hozzátenném, viszont:kicsit nézegesd a pluginokat, meg a skineket. itt nem csak annyiból áll a skin, hogy odébbrakja az ikonokat, hanem kb újrarakja a progit, és az elérhető funkciók, menüstruktúrák is egyenként változók. amire viszont figyelni kell, hogy ha kiválogattad a leendő pluginokat, akkor olyan skint kell használni, ami kezeli őket.
subcenter, moving pictures nekem nagyon tetszik. a külső konfig szerintem könnyebben kezelhető, a belső részben van pár magyartalan fordítás/ferdítés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest