- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm15
senior tag
Tényleg a jó a Mediaportal, ahogy a DSPlayer is. MP-t nem is annyira bonyolult konfigurálni, az érdemi részét adó filterek hasonlóak az MPC-hez vagy ugyanazok. A madVR-t persze mindenkinek meg kell tanulni, sok változás is van benne, amiről elsőre azt se tudni mit jelentenek.
Ami azonnal látszik, 720p felskálázás óriási minőségi ugrás, tehát a VGA irány szerintem jó lesz.
Ha meghagyom a Kabini platformot, RX560 esetleg 550 menne bele. A kisebbik lehet kevés UHD-hez, nem tudom. Igaz UHD képet javítani nem kell, az más ha UHD felbontásra húznánk fel HD anyagokat.
be quiet! Pure Power 300W L8-300W BN220 volt a korábban kinézett táp. Teljesítményben bőven elég, ha tudtok házimozit tekintve jobbat hasonló áron, jöhetnek tippek.
-
python1
veterán
Pl arra gondoltam,hogy az adatok gyorsabb olvasása ebből adodó kevesebb kiolvasási hibajavítás.De akkor mondjuk mehetnénk az ecc ramok felé is. Fene se tudja,hogy mi lehet hatással mire,az biztos,hogy az nformatika fejlődése hozhat némi javulást,adatátvitelben biztosan.
A tp-link helyett valami Linksys cisco-t ajánlanék,minenben minőségibb és ráadásul atombiztos hálózatot tudsz építeni köré. -
dunkel
őstag
MPAR wiki:
What about Bitstreaming?
Some audio formats can be sent to an AV amplifier or receiver untouched - called bitstreaming. The formats that are usually bitstreamed are Dolby Digital, DTS, DTS-HD and Dolby TrueHD. A compatible audio decoder, such as LAV Filters or ffdshow, will need to be used to configure the bitstreaming. Bitstreaming also bypasses Windows Audio Mixer, but can only be used on specific audio decoders that are recognized by the AV amplifier or receiver.Bitstreaming will work as usual with MediaPortal Audio Renderer as it cannot process any bitstreamed audio currently; mainly as there is no point in it since bitstreamed audio cannot be altered at all. MPAR rejects the connections to any bitstreamed format so the default audio renderer is used instead.
Utolsó bekezdést nem értem, de majd ha felrakom és látom magam előtt biztos megvilágosodom.
-
dunkel
őstag
Mint írtam, nem láttam még a szoftvert.
Hülyeséget/értelmetlen dolgot kérdeztem?
Ebben a topikban, ahol a maximális audió és videó teljesítmény (lásd madVR) ugyanúgy fontos, ahogy a szoftver megjelenése és kezelése, ott hadd kérdezzem meg mi a bitstream audió kijárat? Windows MME, direct sound, wasapi, wasapi exclusive, külső render stb.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest