Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamo_sx
aktív tag
Köszi a véleményeket.
ESXi: 6.5 update1, a Vmware "gyári" verziója (Build: 5969303), a virtuális gép VM version 13, ha erre gondolsz. Mivel nem működött rendesen, így már kihúztam a tunert és visszaraktam az RPi-be, de az alábbi volt a virtuális gép beállítása:
Annyi plusszal, hogy amíg rajta volt a tuner (MyGica T230), addig természetesen az is át volt adva, mint USB device. Ezt a kliens látta is (USB ID = c688, stb. firmware-t betöltötte...), részben működött is vele, a TVHeadend felismerte, és kezelte is, megtalálta a DIGI mux-okat, (bár kb. a felére hibát írt, így a 150 csatorna helyett, csak kb. 65-öt talált) és mint írtam, a kép széttöredezett, szakadozott. Ha direktben virtualizálás nélkül csináltam ugyanazon a gépen, akkor hibátlanul ment.A host beállításainál a passtrough részből semmi nincs beállítva, ott azt látom, hogy az USB controllereket tudnám átadni, de ezt még nem próbáltam, nem tudom, hogy ha azt kiválasztom, akkor a ráaggatott eszközöket külön tudja majd, vagy egyben az egész controllert.
Ráadásul most novemberig nem leszek a szerver közelében, így mivel az iLO sajnos nem tudja a tunert átdugni az RPi-ből a Gen8-ba, így addig csak teoretikusan tudok készülni, hogy mit kéne másképp állítani...
, de várom az ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux Mint
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Befutott az Anno 117: Pax Romana demója
- További aktív témák...
- FM1 FÉLKONFIG, Gigabyte GA-A75M-DS2, AMD A4-3420, 4GB DDR3 Memória
- asrock b660 pro rs+intel 14600k+64gb ddr4 csere ps5 pro ra!
- Eladó PC AMD Ryzen Threadripper 2990WX/ X399 Xtreme/ 128gb RAM
- Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest