Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Yettel topik
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
Na, megrendeltem.
Ha meglesz, jövök a kérdéseimmel, addig is néhány:
Milyen HDD-t használtok?
Ill tudom, hogy wd red az ajánlott, melyik széria? 3 TB vagy 2 TB? Melyikkel van több rossz/jó tapasztalat?Másik, 4 HDD-t tervezek bele, ebből 2 lenne új raid1, tömbben, viszont van 2 db 1,5 TB, szintén raid1-ben egy NAS-ban, azt fel tudom valahogy csatoni adatvesztés nélkül?
Arra gondoltam, mivel most is szoftveres raidben vannak, egy linux disztró alá fel tudom csatolni őket?
Itt jön a képbe a következő kérdés: ha virtualizálok, és felteszem az esxi-t (remélem jól írtam), az alá fel tudok tenni egy linuxot, a meglévő HDD-ket felcsatolva, nem kell adatot másolnom, valamint fel tudok tenni egy OMV-t és egy Xpenologyt is?
Alap proci és 4 gb ram esetében működhet, vagy kell mindenképp bővítés?És (egyelőre) az utolsó kérdés: ha jól emlékszem van az alaplapon microSD kártya foglalat, abba egy 32 GB kártyára mehet az esxi? Később át tudok migrálni egy, az ODD helyére rakott SSD-re, vagy tegyem mindenképp most SSD-re a rendszert?
Vagy válasszak valami más konfigurációt?
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs