Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rjy08

    tag

    válasz demars #38973 üzenetére

    Azt hiszem a nec driver van fent, mert a renesas telepítője egy dos ablakkal indít, ahol közli velem, hogy nem található eszköz. Mondjuk kicsit az is zavaró, hogy kategóriánként ömlesztve van a listában többféle is. :U
    Webkamerát csak linux (linux mint) alatt próbáltam, ott tökéletesen működött.
    Már régóta linuxos vagyok, így mikor megvettem ezt a gépet, akkor sem volt kérdéses, melyik lesz a fő rendszer. Ugyan kissé fájdalmas volt a tudat, hogy pl. ujjlenyomat olvasóról lemondhatok, illetve mint tapasztaltam, az érintős gyors gombok közül sem működik mindegyik. Meglepetésemre a fényérzékelőnél kellemesen csalódtam, mert azt simán kezeli.
    Ha nem bánjátok, még 1 tapasztalatom megosztom, hátha más is belefut a problémába. Maradva linuxnál, a gyári xorg vezérlővel időnként kifagy a rendszer. Kinagyított flash videóknál rövid idő múlva szintén megadja magát. Megoldásként átváltottam a zárt nvidia legfrissebb verziójára, azóta atomstabil. :)
    A hp weboldalán a win8.1 gyárilag nem támogatott. Mi a véleményetek? Ennek ellenére megoldható, hogy megfelelően fusson? (Driverek, környezeti érzékelő szoftver, protect tool stb)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák