Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Google Pixel topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Fotók, videók mobillal
 - Milyen okostelefont vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

- 

- 

Benőke
őstag
 - 

Benőke
őstag
válasz

peestike

üzenetére
						SSD nem gáz annyira. Bár felhasználás függő. Méret is számít mekkora. Gondolom legalább 256 -os van. Az se mindegy milyen típus, gyártó.
Ha több memória (legalább 16GB) van a gépben akkor a lapozó file -t pl direkt leviszem kicsire. Nekem ne lapozgasson feleslegesen. SSD és SSD között sok az eltérés, de nekem leginkább max az a bajom hogy nem feltétlenül a jobbakból válogatják a gyártók mikor összeszedik melyik legyen benne. Ez mondjuk egy ProBook szóval annyira nem lehet gagyi mint egy legalapabb modellnél, de a fene tudja. Ennek az SSD topicban tudsz jobban utána járni.Ha a gépet telepíted az elején ugye sok dolgot felpakolhatsz rá ami kell, pl ha zenék, filmek akadnak azok eszik a helyet. Na most csak becsülve 1% az kb 1,7TB a 100% az így kb 170TB Ez csak becslés. Naponta ezek szerint kb 0,0474825...TB ami azt jelenti hogy kb 3580 nap a halálig, az kb szűk 10 év ha marad a napi átlagos használat. Kicsit sokallom ezt a napi használatot, de ha az elején jobban megnyomtad akkor érthető, vagy ha fel le másolgatsz rá akkor is. Belsőleg ha ide oda rendezgeti magát az is lehet oka. 10 év még így is sok idő. Anno volt egy teszt nem is tudom melyik oldalon és halálig nyúzták az SSD -ket és még statisztikai halál után is elműködött jó sokáig. Nem emlékszem mennyivel de nem kicsivel, volt olyan amelyik 3x annyit is bírt. nyilván nem TLC volt mint manapság sok, vagy pláne QLC. Ebből a szempontból én Samsung vagy kingston párti vagyok. Samut sok gyártó szokta választani szerencsére...
Másik részéhez nem tudok hozzászólni.
 - 

- 

válasz

peestike

üzenetére
						Jáájjj. Szerintem nevegyél ilyen szürke licenszet, akkor már jobb ha aktiválatlanul használod, nincs belőle nagy hátrány: háttérképet nem tudsz állítani, meg registrybe nem tudsz piszkálni.
ezt nézd meg, ennek a 7 feltételnek kell teljesülnie, és akkor vehető: [link] (Sajnos pl emagon is van ilyen szürke kulcs) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
 - Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD,szép állapot,Win.11
 - Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
 - Microsoft Surface PRO 6 (256GB) + Billentyűzet
 - Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
 - HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

. Mondjuk a TLC -s tárolók sajna nem tudják az SLC -k élettartamát... Mondjuk sanszos így is hogy így is előbb fogod kidobni mint hogy tönkre menne 

Pyttawrx