- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Benőke
őstag
-
Benőke
őstag
válasz
peestike #53955 üzenetére
SSD nem gáz annyira. Bár felhasználás függő. Méret is számít mekkora. Gondolom legalább 256 -os van. Az se mindegy milyen típus, gyártó.
Ha több memória (legalább 16GB) van a gépben akkor a lapozó file -t pl direkt leviszem kicsire. Nekem ne lapozgasson feleslegesen. SSD és SSD között sok az eltérés, de nekem leginkább max az a bajom hogy nem feltétlenül a jobbakból válogatják a gyártók mikor összeszedik melyik legyen benne. Ez mondjuk egy ProBook szóval annyira nem lehet gagyi mint egy legalapabb modellnél, de a fene tudja. Ennek az SSD topicban tudsz jobban utána járni.Ha a gépet telepíted az elején ugye sok dolgot felpakolhatsz rá ami kell, pl ha zenék, filmek akadnak azok eszik a helyet. Na most csak becsülve 1% az kb 1,7TB a 100% az így kb 170TB Ez csak becslés. Naponta ezek szerint kb 0,0474825...TB ami azt jelenti hogy kb 3580 nap a halálig, az kb szűk 10 év ha marad a napi átlagos használat. Kicsit sokallom ezt a napi használatot, de ha az elején jobban megnyomtad akkor érthető, vagy ha fel le másolgatsz rá akkor is. Belsőleg ha ide oda rendezgeti magát az is lehet oka. 10 év még így is sok idő. Anno volt egy teszt nem is tudom melyik oldalon és halálig nyúzták az SSD -ket és még statisztikai halál után is elműködött jó sokáig. Nem emlékszem mennyivel de nem kicsivel, volt olyan amelyik 3x annyit is bírt. nyilván nem TLC volt mint manapság sok, vagy pláne QLC. Ebből a szempontból én Samsung vagy kingston párti vagyok. Samut sok gyártó szokta választani szerencsére...
Másik részéhez nem tudok hozzászólni.
-
-
válasz
peestike #53020 üzenetére
Jáájjj. Szerintem nevegyél ilyen szürke licenszet, akkor már jobb ha aktiválatlanul használod, nincs belőle nagy hátrány: háttérképet nem tudsz állítani, meg registrybe nem tudsz piszkálni.
ezt nézd meg, ennek a 7 feltételnek kell teljesülnie, és akkor vehető: [link] (Sajnos pl emagon is van ilyen szürke kulcs)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest