- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ice&Lime #37368 üzenetére
Ezen kár vitatkozni és cinikuskodni. Bal lábbal keltél fel? Ja nem, front van...
Neked az tetszik, nekem ez és kész.
Ezerszer kiderült már, hogy a fényesek sokkal jobb képminőséggel rendelkeznek, a matt meg akkor jó, ha kint használod. Kint úgyis mindegy, milyen a képminőség, mert a kinti fényben nem lehet normális képet látni egyik kijelzőn sem
-
-
-
-
válasz
Ice&Lime #37349 üzenetére
Nem ketten vagyunk
Sokkal több fényes gép van forgalomban, mint matt, nézz csak utána.
Én ablak mellett ülök a dolgozószobámban sok éve, sosem zavart a fényes kijelző. A 42-es LG TV is fényes, ez is teljesen rendben van. A feleségem gépe is fényes, amit sokszor használtunk kültéren (nyaraláskor) tökéletesen.
A fényesben csak akkor látod magad, ha nincs kép. De ilyenkor a mattnál is látod magad, csak elmosódva
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Ice&Lime #37342 üzenetére
Mondjuk ezt sohasem értettem miért... az asztali monitorok általában mattok, mégis jó színeket produkálnak. Főleg IPS-ek... Eszembe nem jutna glare monitort/TV-t venni... Akkor a notiknál miért találták ki/ miért nem tudják rendesen megcsinálni a mattot? Illetve, nem fér a fejembe, hogy miért nem lehet már IPS-t belerakni...
-
-
-
-
-
-
GrooveHero
addikt
válasz
Ice&Lime #36934 üzenetére
Na igen, kinek mi. Neked nem érne meg ennyit, nekem meg igen. Megvettem az anno több mint egymilliós gépet most 125k-ért, és elhatároztam, hogy kihozom belőle a legjobbat. Na jó, nem teljesen, mert pölö az új quadro 300k, az új kijelző (Dreamcolor 2) 360k, de a hivatalos hp szervíz 420k-t mondott. Na ezeket már nem vállalom be. Na de ilyen apróságok, hogy SSD, meg nagyobb HDD, meg több ram azért nem olyan vészes.
A másik meg hogy a bill.-zet német nyelvű, szóval azért egy magyar nem ártana. -
-
válasz
Ice&Lime #36836 üzenetére
Igen, kell a számla. Én renew gépeket árulok, ezekhez nincs is garanciajegy, hanem - ahogy fentebb írták - a rendszer alapján, illetve ha eltérés van, a számla alapján érvényes a garancia. Ezért írtam már ezer helyre, fórumra, hirdetésekhez, stb, hogy csak olyan helyről szabad gépet venni, ahol adnak hozzá számlát is (eleve kötelező minden cégnek), vagy ha használtan, de még garanciálisan veszed, akkor megvan hozzá az eredeti számlája a tulajnak.
-
-
válasz
Ice&Lime #36828 üzenetére
Pont nem is rég beszéltem velük erről és a válasz:
Tisztelt xy!
Probléma esetén a vevőszolgálat (HP Probook 455 esetén a telefonszám:06 1 382 1111) a termékszám és a szériaszám birtokában a rendszer szerinti garanciális időt veszi alapul, ami a gyártástól számított idő, így elég a számlát megőrizni. A kereskedő által kitöltött hivatalos HP garancia levélre akkor van szükség amikor a rendszertől eltérő garanciális időben lett vásárolva a készülék, pl. évekig állt valamelyik kereskedőnél.
Üdvözlettel:
HP Magyarország
L
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Ice&Lime #36807 üzenetére
Az eszköz letiltása lehetséges az Eszközkezelőben. Itt olvasható egy másféle megoldás.
Valamelyik F... billentyűvel nem lehet?
-
válasz
Ice&Lime #36783 üzenetére
A hülyeséget meg kell fizetni
A képminősége nekem nagyon nem tetszett, sokka lolcsóbb gépekben sokkal jobb kijelzők voltak. A konzumerekben is, de most nem akarok erről megint vitát nyitni. Az Elitebook egy rendkívül túlárazott kategóra volt akkor, hogy az igazgató urak jól érezhesség magukat
Meg persze ezen kaszált a HP rendesen, amúgy maga a gép nem volt egy húde nagy szám szerintem. Én 300e körüli áron adtam őket, annyit megértek.
-
-
-
-
válasz
Ice&Lime #36478 üzenetére
Most hasznalatban van a gep, úgy értem
A video alapjan mar tudom, hogy mit neztem be, arra szamitottam, hogy az csak az ajto resze, es nem a teljes bay-t fedi, valamiért az asztali meghajtora gondoltam eloszor, ahol ugye a meghajto kereten belul nyilik kulon az ajto
Akkor megoldhato az ssd a bay-be, koszi -
válasz
Ice&Lime #36460 üzenetére
A fizikai védelem semmiképpen sem működik. Nézd meg, milyen egy gyári HDD keret (és ahogy be van építve) és nézd meg, milyen egy utángyártott pár ezer forintos kínai keret. Én nem bíznám az adatokat tartalmazó HDD-t egy darab műanyagra. A védelem persze működhet, mert a giro érzékeli a teljes gép ütődését, de az a stbilitás, amit a fémkeret és a szivacs vagy gumilap ad a HDD-nek a gyári helyen, ott sosem lesz meg.
-
-
wwhy
veterán
válasz
Ice&Lime #36422 üzenetére
Az üfsz szerint újat kellett volna kapnom, de nyilván refurb volt: az antisztatikus zacsi fel volt bontva. 348+ nap használat stb. Kizárt, h kerítsenek egy új 120 GB-os Toshiba 1,80-as HDD-t.
jakos73: persze, ez selejt, valahonnan előkaparták, és ennyi. Holnap majd megírom, h mi az újabb küldemény. Amúgy meg az üfsz szerint nem mérvadó-egyáltalán nem számít a HD Sentinel vagy más sw, csak a gép BIOS-ában levő HDD diagnosztika ...
-
-
-
Szulita28
senior tag
válasz
Ice&Lime #35973 üzenetére
Nézegettem a Lsystemnél, a hangját nem figyeltem. Az feltűnt, h a sarkoknál könnyen kopik a festék, nem anyagában színezett. Az elgondolkodtató volt, h jobb procival, 2x annyi garival, dvd-vel és akksival is alig drágább egy x230-nál.
Azután megakadt a szemem egy Dell e7240-en... -
-
Chaser
legenda
válasz
Ice&Lime #35908 üzenetére
Hát nem tudom, dellnél a gépre adják a garit, nem embernek
A "tisztaság" más kérdés, nyilván le lehet ellenőrizni a megfelelő helyeken. De ha ne adja ég lopott is a gép, attól még garis
max nem annak adják vissza aki bevitte, ő meg megkapja a jutalmát
Dellnél ezzel soha nem volt szőrözés, service tag és ennyi. Ennyi erővel semmi értelme a gyári garnak ha csak papírral működne. Én kezemben még nem is járt gép garpapírral vagy számlával, és ez nem azt jelenti hogy bugázott gépek voltak, csak tudni kell kitől érdemes venni.
-
dh66e
veterán
válasz
Ice&Lime #35882 üzenetére
Azért ez nem egy nagyon komoly stúdió technika.
A notin a zenék illesztése,vágása zajlik "csak".
A progik simán elfutnak agy core2-n 4 giga rammal csak mivel használva lesz mindennap ezért nem ajánlom a hp620 gépemet(intel T6670-2.2GHz 4gb ram) annak a tapija hamar elkopik jó nem is volt drága gép ellenben a havernál futó progikat szépen vitte kényelmesen tudott rajta dolgozni.
Viszont van a HP-nak ez az elitbook vagy mi a szösz kategóriája ami jobban bírja a strapát.ha jól tudom na ebből kéne valami erős procist ajánlani,de ha nem lesz akkor nézünk neki Dell-t vagy vagy bármilyen használhatót.
Szóval nem kell új gép ezt kiemelném havernak oda elég egy használt is persze megbízható.Tipp esetleg? -
-
-
-
válasz
Ice&Lime #35656 üzenetére
Nekem nem ez volt a tapasztalatom, illetve úgy tudom, hogy - ahogy írtam is - az egyik első lépés a reinstall gyári állapotba. De NEM minden hibánál, csak ahol így közelebb kerülnek a megoldáshoz.
Sok gép jött már úgy vissza szervizről, hogy új volt az oprendszer. A szervizlapon erre van is egy külön kis rublika, amit beikszelnek. Gyakran be van ikszelve
-
-
válasz
Ice&Lime #35622 üzenetére
Nem kell bevinni sehová, háztól-házig garanciás
Az elitebook adatokról: nem hiszem, hogy bármelyik szerviz felelősséget vállal az adatokért. Minden szervizelés előtt menteni kell mindent, ami fontos. Én pl. eleve nem adnám oda senkinek a gépemet, csak ha üres lenne a hdd vagy újrahúztam a windowst, stb. A személyes adatokat kiadni a kezedből nagyon nagy felelőtlenség.
-
hódmaci
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- Bitcoin topic
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged