- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
Csapo83 #39363 üzenetére
Eszközkezelőben USB-vezérlők alatt a gyökérhubok és generic usb hub-ok Energiagazdálkodásánál kivettem a pipát, illetve Vezérlőpultban az energiasémáknál a speciális beállításoknál letiltottam az USB szelektív felfüggesztését. Sajnos továbbra is eldobálja a kapcsolatot időről időre
BIOS-t áttúrtam, de nem találtam erre utaló dolgot.
-
Tomi_Sci
őstag
Sziasztok!
8560p-m van, és kb. egy hónapja a csatlakoztatott egeret/billentyűzetet gyakran eldobálja mind az USB2-es mind az USB3-as portokon. Egérnél ez abban nyilvánul meg, hogy leveszem rajta a DPI-t, majd egyszer csak egy pillanatra megáll, és visszaugrik alap DPI-re. Van, hogy teljesen elszáll, ilyenkor az egér kap áramot, de amint megmozdítom elsötétül. Ha megállítom, újra világít. Billentyűzetnél ugyanez a helyzet, kap áramot, majd ha lenyomok egy billentyűt rögtön lecsatlakoztatja, majd vissza. A hiba Win8.1-en és Ubuntu-n is jelentkezik. Windowsban eltávolítottam az USB drivereket, de nem segített. Találkozott már valaki hasonlóval? -
Tomi_Sci
őstag
Üdv!
Adott egy 8560p, amiben lecseréltem az ODD-t egy optibay-re. Az optibay még üres, és a következő a problémám. A gépet nem lehet kikapcsolni, helyette úgyanúgy világítanak tovább a ledek, csak a képernyő sötétül el. Csak a bekapcs gomb hosszú nyomása és újraindítás segít. Sleep mode ugyanez, egyszerűen csak elsötétül a képernyő és jöhet a reset. Biosban nem találtam olyan beállítást ami az ODD jelenlétére vonatkozna, mi lehet a gond? Okozhatja ezt az, hogy nincs benne még SSD? -
Tomi_Sci
őstag
Sziasztok!
Egy 8560p-be szeretnék optibay-t szerelni úgy, hogy a benne lévő meghajtó előlapját át tudjam szerelni (erre azért lenne szükség, mert az előlap nem egyenes, hanem van benne egy "törés"). 12,7 mm-es ODD megy bele, ilyen caddyket keresgéltem ebay-en, de soknál nem vagyok benne biztos, hogy kompatibilis az én előlapommal. Van valaki, aki tett nem "egyenes oldalú" elitebookba optibayt?
Köszönöm -
Tomi_Sci
őstag
DIszkrét GPU nélküli Elitebook 8560p-t tervezek venni. Van valami akadálya Win 8.1 és Ubuntu 14.04 telepítésének? Úgy rémlik, hogy a 8.1 nem igazán támogat régebbi hardvereket. Működnek/vannak hozzá driverek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged