- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
apuc
őstag
válasz
Khelben #9717 üzenetére
Igazad van abban amit írtál-nekem teljesen mások a preferenciáim.
Én desktop gép eladása után vettem egy HP Pavilion DV5 1140eh notit,és NEKEM ez az ideális.
Amiben sokkal jobb adott esetben az üzleti gép,de az én esetemben nem fontos:Hidegen hagy hogy mennyi az akku üzemidő (egy filmet lehessen megnézni,ha nem az sem tragédia-hosszú a töltőkábele nagyon
)
Mennyire strapabíró vagy sem(soha nem hurcolom sehová-max az ágyig egy film erejéig)
A zsanér sem érdekel(soha nem csukom le.)
A garancia 2 év rá,és szeretem a műszaki dolgaimat akkor eladni amikor még van rá 1 hónap gari-így a vevőnek sincs rizikó (főleg hogy nagyon vigyázok mindenemre)
NEM cserélek benne semmit-csak a ram-ot dupláztam (észrevehetően gyorsabb lett)
Az anyaghasználat nem érdekel-soha nem adom el színesfémesnek-más előnyét nem hasznosítanámAmi viszont fontos és ezekben tapasztalataim szerint is jobb a Pavilion:
Szebb a külseje-az én ízlésemnek-és mivel a lakásban van mindíg,ezért fontos hogy ugyanolyan "jól nézzen ki"mint a szoba máskülönben,ezért tetszik hogy mindenkinek feltűnik és kevesen nem dícsérik meg-az vesse rám az első követ aki nem szeret a "lakás berendezési tárgyaival"adott esetben büszkélkedni-hiszen ugyanolyan része a lakásnak mint egy szép TV vagy egy csúcs hifi,esetleg egy dizájnos mikrosütő,nem?
A sokkal jobb (tényleg szuper a notik kategóriájában,legalábbis dvd-zni tökéletes)hangszórók "Altec Lansing"-és beállítható hogy ténylegesen szépen szóljon.
Az hogy fényes a kijelző nem számít,ritkán sötét a kijelző,így nem tükörként használom..
Erős,nem integrált videókari-de nem annyira erős hogy nagyon melegedjen a gép(a többi alkatrész kímélése a nagy melegedéstől+fogyasztás is fontos számomra.
Sokkal kevesebbet fogyaszt mint a desktop annó,havi 1500-2500 ft spórolás (torrent fut szinte állandóan)-persze ezt megspórolná bármelyik noti..
NAGYON csendes.igaz soha nem játszom rajta-inkább dolgozom,fotókat teszek fel ide-oda,néha szerkesztés kicsit,szörfölés,videókat nézek,DVD,stb-
Alapból adtak hozzá JOGTISZTA Win vistát (ami a SP 2-vel nekem tuti és elég jó,+egy Office-t is,ezt is használom+sok más progit-teljesen analfabéteként nem ment rá a drága időm összeszedni-lopkodni?sok progit...
NEM mindenkinek evidens a vásárolni kívánt gép ellátása a megfelelő programokkal-ezen szinte minden rajta volt ami az alaphoz kellett annó.
A házhozszállításos-supportja szuperjó!
(CSAk a Pavilion ilyen door to door)a gyári aksi a sok (lehet hogy nem túl okos )használat miatt(teljesítmény-centrikusra állítva ment mindíg,és az aksit soha sem vettem ki,a gép mindíg megy,nem tudom ez tette-e cellazárlatossá az eredeti akkut,de postával jött egy zsír új 1 hét múlva miután ezt jeleztem a supportnak...
A távirányító is kényelmes filmezésnél-no meg a 15-4-es kijelző
A színei és a képe nekem nagyon szép,a fényes bevonat nem zavar..
Sok az usb-portja,van HDMI (régebbi üzletin ohne)
A 2 db fejhallgató kimenet szuper,ha a gyerek alszik akkor is tudunk hangosan olyan filmet nézni az asszonnyal
Beépített 1.3 nmpixeles webkam-jól jön néha..
Nekem a gyári médiacenter-lejátszó progi is bejön ..
NEKEM ez az ideális gép,főleg hogy softwarekkel együtt volt 10 hónapja 185 ezer ft,2 év garival...
Nekem sem az üzleti 14 colos kijelzője,sem a gyenge hangja (esti ágyas filmezés)nem felelne meg,nomeg egy szuper szobában ne gyászologjon a sarokba egy fekete noti már..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest