Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• malnabokor

senior tag

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni az alábbi hibajelenségekkel:
    Van egy HP Elitebook 840 G5-öm.
    1) Ha csak lehajtom a fedelét, vagy alvó állapotba rakom, akkor utána az ébredés kegyetlenül hosszú,bakar simán fel perc, vagy több. Mikor visszanyitom (vagy megnyomom a bekapcs gombot), akkor felvilágít a billentyűzet, felpörög a venti, de nincs kép, hanem újra leáll minden, majd kb 20-30 másodperc után lesz újra kép. Gyakorlatilag kevesebb idő mindig kikapcsolni és bekapcsolni a gépet alvó állapot helyett. Első bekapcsolás óta (2019 tavasza) amúgy ez a probléma, csak eddig nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki.

2) a másik dolog, hogy tegnap vettem egy HP Type-c Dock G4-et, és azzal nem működik normálisan együtt. Ha arra rákötök egy monitort, akkor sem a laptopon, sem a monitoron nincs kép. Az USB portok szintén nem működnek. Egyszer működött az egész valahogy, de mikor kihuztam a C-s kábelt, majd visszadugtam, újra semmi. Egy sima Type-c Displaylink - VGA átalakító szintén hektikusan viselkedik.

Tegnap elegem lett és újratelepítettem, weboldalról felraktam az összes legfrissebb drivert, de nem javult meg semmi.

Tehetek még valamit, vagy átadjam a szervíznek, vesződjenek vele ők?

Új hozzászólás Aktív témák