- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni az alábbi hibajelenségekkel:
Van egy HP Elitebook 840 G5-öm.
1) Ha csak lehajtom a fedelét, vagy alvó állapotba rakom, akkor utána az ébredés kegyetlenül hosszú,bakar simán fel perc, vagy több. Mikor visszanyitom (vagy megnyomom a bekapcs gombot), akkor felvilágít a billentyűzet, felpörög a venti, de nincs kép, hanem újra leáll minden, majd kb 20-30 másodperc után lesz újra kép. Gyakorlatilag kevesebb idő mindig kikapcsolni és bekapcsolni a gépet alvó állapot helyett. Első bekapcsolás óta (2019 tavasza) amúgy ez a probléma, csak eddig nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki.2) a másik dolog, hogy tegnap vettem egy HP Type-c Dock G4-et, és azzal nem működik normálisan együtt. Ha arra rákötök egy monitort, akkor sem a laptopon, sem a monitoron nincs kép. Az USB portok szintén nem működnek. Egyszer működött az egész valahogy, de mikor kihuztam a C-s kábelt, majd visszadugtam, újra semmi. Egy sima Type-c Displaylink - VGA átalakító szintén hektikusan viselkedik.
Tegnap elegem lett és újratelepítettem, weboldalról felraktam az összes legfrissebb drivert, de nem javult meg semmi.
Tehetek még valamit, vagy átadjam a szervíznek, vesződjenek vele ők?
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok,
Van egy EliteBook 840 G5-öm (i5-8350) egy HP Ultraslim Dock 2013-as dokkolóban, és jövő héten érkezik egy LG 29WL500-B monitor, ami HDR képes.
A monitoron 2 db HDMI 2.0 bemenet van, az Ultraslim Dockon 2 db Displayport 1.2(?) kimenet (és egy VGA). A laptopon egy HDMI 1.4 (de ehhez nem férek hozzá, ha a dokkolóban van a laptop, mert pont eltakarja).Szeretném a HDR-t kihasználni, viszont őszintén szólva elvesztem, hogy mi milyen szabvány és hányas verziótól támogatja. Mi lenne a legjobb megoldás, milyen átalakítót, új dokkolót, stb vegyek?
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Egy barátomnak segítek gépet nézni, és az elvárásai alapján egy 3 éves használt HP Zbook 15 G3 -at néztünk ki (i7-6820HQ, FullHD, Quatro2000M, 32GB RAM).
Néztem teszteket, de azért megkérdezném, hogy tudtok bármi olyan infót, ami miatt egy ilyen gép felejtős lehetne? -
malnabokor
senior tag
válasz
AeSDé Team #50038 üzenetére
Ez engem is érdekelne egy Elitebook 840 G5 mellé
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok! Gépet keresek, vagy HP Elitebook vagy Dell Latitude sorozatból.
HP esetén az Elitebook 840 G5-ön akadt meg a szemem. (Intel Core i5-8350U, 16GB, 256 SSD, és sajnos érintős a FullHD 14" kijelző.
Elolvastam róla a notebookcheck-es tesztet, esetleg van valamilyen megfontolandó dolog vele kapcsolatban?(használt, külföldről lenne, USA, a szériaszám alapján 2022-ig garis, és Global Coverage - ha jól sejtem, akkor itthon is rendben lenne a gariztatás?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged