Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnD
tag
Helló! HP Probook G5 450-nel kapcsolatos a kérdés:
Létezik, hogy a gyárilag hozzá adott 4GB-os Hynix RAM modult 8GB-os Kingston RAM modullal 12GB-ra bővítve, a Windows 10 _lassabban_ jön be (az ikonok a tálcán és az asztalon főleg, de a sticky notes is), mint bővítés előtt?
DDR4-2400-as CL17-es elvileg mind a két modul.
Memtest86 4 pass-ból 2-t lefuttatva nem talál semmit.
Köszi!
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir
üzenetére
Sziasztok!
Sikeresen beszereltem az új billentyűzetet a HP ProBook 6570b tulaj gépébe.
Minden klappol, csak Windows 10 Professional alatt az fn + Brightness föl/le billentyűzetre nem történik változás a fényerőben.
Live Linux alatt is leellenőriztem, ott tökéletesen működik ez a billentyűkombináció is, tehát a billentyűzet megfelelően működik.
Windows alatt fent van a HP Hotkey Support, valamint biztos, ami biztos alapon feltettem a HP Collaboration Keyboard Software-t is, de még úgy sem megy a fényerőállítás.
A gépen lévő Windows 10 Professional specifikációja:
Verzió: 2004
Operációs rendszer buildszáma: 19041.450
Minőség: Windows Feature Experience Pack 120.2212. 31.0Esetleg van valami tippetek arra, hogy valami hiányzik még?

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Frissítések telepítése.
Aha, felébreszti, és megpróbál telepíteni de nem mindig megy neki. Pontosan ezért már csak rövid időkre rakom be a táskába alvó módban a gépet. -
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
update ébreszti fel a gépet és hagyja ébren?
Nem. A CPU nem megy el aludni, legalábbis a netes leírások alapján. A Dell-nél is előfordul, a notebookcheck is csinált tesztet anno. -
Farkassacred
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Most nem vagyok gép előtt sajnos. Valami felébresztési idők, vagy agresszív ébresztés.. hirtelen nem ugrik be, de az energiatakarékos módnál lehet beállítani, a sémáknál. Nálam a feltöltés után és a windows frissítésre kapcsolt be.
-
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Létező probléma sajnos.
Amúgy a windows update is tud ilyet produkálni nagy kedvesen.
-
wwhy
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Volt regisztribuhera, de már nem működik

-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Oszd meg velünk is

-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Is-is hiba. Az olvasottak szerint az S3-at váltó Modern Standby + a gyártó által ezirányban nem frissített BIOS a hunyó. Alvó módban gyakorlatilag a CPU tovább kapja a feszt, míg a venti le van állva. Nálam nem ébred fel, de szinte izzik a teteje
-
Egyik vevőm 2 éve vásárolt Spectre-je csinálta azt, hogy időnként felébredt alvó módból. Az egyik alkalommal megfőtt benne az akku, mert egy táskában volt és túlmelegedett (garban visszavette tőle a HP a gépet, és vett egy újat belőle - ezért is jó a gyártói garancia). Ezzel te is vigyázz. Amúgy én is tapasztalom az Omen 17-nél, hogy időnként felkel alvó módból, és utána bekapcsolva marad akár órákig is, nem kapcsol ki magától. Sztem windows hiba lesz, de nem 100%.

-
wwhy
veterán
Sziasztok, van egy zsírúj HP EliteBook 735 G6 r AMD Ryzen 5 3500U, és gyári W10, v.2004. Minden driver, BIOS frissítve, de alvó módban tojást lehetne sütni a tetején
Feltúrtam a netet, a jelenség valós, megoldás igazából semmi --> ne használja az alvó módot. Esetleg valaki futott bele ebbe a hibába és talált rá megoldást? -
-
kb7700
csendes tag
Erről esetleg vélemény?
HP ZBook 15 G3 Munkaállomás
https://www.laptopsystem.hu/adatlap/21296 -
kb7700
csendes tag
Laptopot esetleg tudnál ajánlani?
-
-
kb7700
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Feleségemnek ha megy a gyerekekkel esetleg tudjon min pötyködni amíg az edzésen ül...
-
-
törölt tag
Szia. Gyári töltőnek néz ki. Megpróbáltam megnézni, hogy a sajátja-e a DC IN dugó-kábel, de ahogy néztem(Google kereső) Pavilionok-ba van ez a számú. Majd Hétfőn megnézem még egy másik töltővel is mi a helyzet. Most is rávan dugva a töltő, de még így is veszít a töltöttségéből folyamatosan az akku. Elég érdekes.
-
Gus
aktív tag
válasz
üzenetére
Az a 65 W-os töltő gyári, vagy valami helyettesítő, univerzális cucc? Az univerzális töltők nem tudják tölteni az akkut. Amúgy, ha 90 W-os kell hozzá, akkor érdemes azt használni. Akkor nem szokott tölteni a gyári táp, ha a középső tüskén nincs feszültség, például belül a burkolat alatt a kábel csatlakozójánál le szokott törni a forrasztás, vagy a kolléga által linkelt alaplapra vezető kábel is szokott hibás lenni. Végül az alaplapi töltőáramkör hibája is okozhat ilyen problémát.
-
kb7700
csendes tag
Sziasztok!
epiteszeti szoftverek futtatásra és 3D tervezéshez Melyik HP laptopot javasolnátok? Eddig 17” pavilionom volt amit szerettem de már elavult

400-ig mennék árban max...Külső monitor rak használnám, ha x360 lehet az még tutibb
elore is köszi a segítséget! -
wreakz
tag
válasz
üzenetére
Hát szerintem félreértettük egymást
Gép SN alapján, vagy PN alapján kellene kikeresned pontosan milyen DC kell a gépedbe.
http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c06200645
Power connector cable L01048-001 Elvileg ez kell neked, de inkább más is nézzen rá. -
wreakz
tag
@Dell XPS
Ha Ebay-en nem találsz akkor érdemes még itt szétnézzned legvégső esetben: https://parts.hp.com/hpparts/ChangeCountry.aspx?mscssid=&cc=GB&lang=EN#!&tab=2&jumpid=
@sputyi70
Általába mi ilyenkor teszt DC-vel ellenőrizzük, lehet hogy csak a DC a hibás.
-
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
Hp pavilon x360 -hoz keresek gumilábakat (rubber feet). Szerintetek hol lenne érdemes keresnem?
köszönöm!
-
válasz
SeatZola
üzenetére
Minden új Elitebookra 3 év garancia van. Ha nem, akkor az használt gép. Kérj számlát (gondolom nincs), mert így 1 év garival újnak hirdetve stiklisnek tűnik, aztán nehogy gond legyen a garanciával, ha esetleg szükség van rá.
Az új envykre pedig 2 év van, nem 2 hónap! Hogy lenne új gép az, amire 2 hónap a garancia?
Ki hirdeti ezeket újként?
Ettől függetlenül, ha a garanciát nem számolod, az Elitebook jobb választás.
A Samsung tabot soha nem fogod ezekkel kiváltani, eleve a méret és a windows miatt.
-
SeatZola
őstag
Sziasztok, véleményekre lennék kíváncsi!
Egy új HP EliteBook x360 1030 G4 (i5-8265U/8GB LPDDR3-2133/256GBSSD/13,3"FHD touch, LTE, + HP toll) 2:1 ultrabook 1 év garanciával 245eFt-ért kapnám és egy új HP Envy x360 (AMD Ryzen 5 2500u/16GB DDR4/512GBSSD/13,3"FHD touch) 2:1 ultrabook 2 hónap gyári garanciával 220eFt-ért a két kiszemelt versenyzőm. Mindennapos használatra lenne, csak szórakozásra és néha pár film letöltésére. Semmi játék. A masszivitás, strapabíróság és kicsi, könnyű méret lenne a főbb szempont. Mindkettő érintőkijelzős, 360 fokban kvázi tabletté nyitható. A későbbiekben az asztali gépemet és Samsung Tab S6-ot is ki szeretném ezzel az ultrabookal váltani. Szerintetek melyiket inkább?
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Egy 8560w újrapasztázásának és hővezető lapka cseréjének tapasztalatait osztanám meg veletek, hátha hasznos valakinek.
- A gépet szinte teljesen szét kell bombázni, de van hozzá videó. A csavarokat érdemes külön válogatni, megjelölni, hogy mi honnan lett kiszedve, mert különböző méretek vannak. Ami nagyon problémás tud lenni, hogy elég sok ribbon szalagkábel van, amit kis műanyag rögzítők tartanak a helyükön. Ezek a műanyagok viszont rendkívül könnyen törnek és nélkülük minimálisan se fog a helyén maradni az adott kábel. Én szerencsére csak a soha nem használt ujjlenyomat olvasómat buktam így.
- Gyárilag 4 db 10x15x0,8 mm -es hővezető lap van a gépben (a Quadro 1000M -hez legalábbis). Én eddig sehol nem találtam ilyen vastagságút. Az 1 mm vastag Arctic thermal pad határeset, de könnyen lehet, hogy túl vastag (kicsit próbáltam rajta alakítani, hogy ebből is 0,8 mm legyen). Ezek miatt semmiképp nem javaslom a gyáriak cseréjét. Pasztának MX-2 -t használtam.
- A hűtőt csak a rugók szorítják a CPU -ra illetve a VGA -ra, nem lehet őket jobban előfeszíteni sem, a csavaroknak van egy válla, ami felfekszik a furat homlokfelületére és nem lehet tovább tekerni. Emiatt is meglehetősen problémás a gyárinál vastagabb hővezető lap.
Végeredményben én semmit nem nyertem ezzel a kínlódással, nem lett alacsonyabb se a CPU, se a GPU hőmérséklet, lehet a hővezető lapok miatt (bár annak szerintem rendben kellett lenni a végére), de lehet az előző tulajnál már át lett pasztázva a gép és ezért nem jelentett különösebb változást ez a mostani. -
-
atika88
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A venti maxon pörög, visít, ebből arra következtetek (én is), hogy nem a venti a ludas...akkor megpróbálkozok egy komplett hűtőtönk cserével első körben.
Nem a vezérléssel van, itt gond, mert akkor nyilván ha maxon megy a venti végig legalább a cpu lenne normális hőfokon. De nincs. Vhol megreked a hő a gépben. Ha beállítanám, hogyne menjen fullon a venti meggyulladna a proci, illetve le is kapcsolna a gép gondolom.
Kétszer pasztáztam újra, nem ma kezdtem, egyébként Artic MX-4 a paszta. Minden más gépben tökéletesen szolgált eddig. -
-
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Az alany egy HP Envy 17-2080ez 17" FULLHD Notebook. Adott volt következő a helyzet: a venti mindig maxon pörgött , akár mit is csináltam vagy éppen semmit (már pár %-os cpu használat mellett is). Már-már tükörtojást lehetett készíteni rajta (85-90 fok, néha néha csökkent az érték picit). Oké, újrapasztázás megvolt, ahogy az a nagykönyveben megvan írva.
A csoda: a gépben ugyanúgy az indulást követő percektől kezdve maxon pörög a venti. Aida64 szerint 30%-os fordulaton...hát nem. Maxon megy, és nem tudja? vagy nem akarja? lehűteni a Notiban a következő kettő hardvert: i7-2630QM + Radeon HD6850 1GB
Hogyan lehet az, hogy pörög maxon folyamatosan a venti és mégsem tudja elvezetni a hőt a gyakorlatilag terhelés nélküli egységekről? Az alap Win10en kívül semmi nem fut, direkt figyeltem, Win7 alatt is teszteltem, de már a telepítés alatt is főtt a feje szegény gépnek. És igen, a BIOS a legfrisebb.
Köszi a tippeket tanácsokat előre is! -
válasz
dangerzone
üzenetére
Hali
Engem is érdeklne tapasztalat, főleg a 435 X360-al.
Ja és probookok esetén a külföldi (EU-s) garancia itthon is érvényes?
Termékkód alapján lehet tudni előre, hogy ANSI vagy ISO kiosztású a billentyűzet? -
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
HP Pavilion 15-ec1008na, 15.6", Ryzen 5, 8GB/256GB.Gépet vennék. Valaki ismeri a konfigot hoszabb távon használva?
Ryzen 5 4600H
NVIDIA® GeForce® GTX 1650 Ti kártya.
Hűtése mennyire egészséges, mennyire dobja le órajeleket hamar stb? Játék, videó, 3D re venném.
Előre is köszi az infókat

-
krypton
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Tehát van ilyen hogy kérésre akksicsere a CarePack-kel?
Nyilván nem "kértem" a cserét, hanem javítást kértem mert nem töltött semmit, és megkaptam a BIOS-os akksi tesztben hogy kiment benne valami boztosíték, tehát elromlott.Nekem azt mondták telefonon a központi számon, hogy nem kell semmilyen garanciapapír, vagy számla a javításhoz, mert benne van a noti a rendszerben, azt figyelik. Ha a CarePack dátumát kijavították akkor gondolom az alap garancia dátumával már nem érdemes vesződni.
-
válasz
krypton
üzenetére
Ezzel feleslegesen foglalkoztál, az a lényeg, ami a számlán van, nem ami a netes rendszerben. Ott csak sablon dátumok szerepelnek, nincs jelentősége. Az alap garancia minden probookra 1 év, csak a hp tesz rá neked egy care packet, ezzel terjeszti ki 3 évre.
Ha ellőtted a kéréses akksicserét, akkor az már nyilván nem jár többet, csak ha a szerviz ellenőrzi is amit mondasz.
Nincs onsite warranty a probookodhoz, ez nem az a kategória

-
krypton
senior tag
Sziasztok!
HP notebookom még nem volt, és most lett egy új ProBook-om. Általánosságban, a készülékre vonatkozó garancia felől szeretnék érdeklődni. (Sajnos mint korábban már írtam az akksi cserés lett (blown fuse), de ez nem feltétlenül kapcsolódik a kérdésemhez).
Nagy nehezen sikerült lemódosíttatanom a garancia kezdeti (2020.03.24) és lejárati (2023.04.22) dátumát (számomra furcsa hogy itt van egy extra hónap, ez normális?) a vásárlás napjára (2020.08.03) és az ehhez kalkulált 3 évre (2023.08.02). A "kivitelezés" mezőben pedig megváltozott egy szolgáltatás mégpedig az "N-CSR Battery Replace" helyett "Check for N-CSR Batt warranty" lett. Utána néztem mi az eredeti, az azt jelentené hogy jogosult voltam egy 1x-i akkumulátor cserére kérésre, most már pedig csak ha a garancia indokolja? Ez miért módosulhatott? Mégsem egy alap szolgáltatás, vagy meg kellene reklamáljam?
Továbbá azt vettem észre, hogy az alap garancia maradt az eredeti dátummal (2020.03.24-től 2021.04.22). Ezt nem kellett volna lemódosítaniuk? Érdemes nekem emiatt megint telefonálgatnom?
Előre is köszönöm!
-
Sziasztok!
Rákerestem már több helyen, de sehol nem találok választ arra, hogy hogyan lehetne az UTP/LAN csatlakozó visszajelző ledeit kikapcsolni. Már az a probléma, hogy a gép kikapcsolt állapotában ne világítsanak ezek a ledek.
HP Probook az alany
Van valami ötletetek, javaslatotok?
Köszi! -
krypton
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igazából nem is tudtam annyira megismerkedni a notival, de amit addig tapasztaltam az tetszett, így fájó szívvel küldtem volna vissza. Ezek szerint van itt van egy "szürke" rész, hogy nekem elviekben vannak jogaim illetve vásárolt, 30 napos pixelhiba garanciám is, amikkel nem vagy csak részben tudok élni?
-
beers
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szomorú.... 😔
Köszönöm -
-
beers
addikt
Sziasztok!
HP Folio 13-ra keresnék billentyűzetet! Esetleg másik típus, ami kompatilis hozzá? Köszi
-
válasz
krypton
üzenetére
Eleve 14 napos elállással kellet volna visszaadnod. Most már, hogy garanciában javíttatod, az elállás nem él, sztem lemondtál erről a jogodról a javítás kérésével. De hívd fel a fogyasztóvédelmi előadót, ő pontosabban tudja majd.
Egyébként: miért most kérdezed ezt, miért nem előtte?
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem nem HP noti specifikus, de HP notival kapcsolatos. Nem tudom hol tegyem fel a kérdésemet, hátha tud valaki segíteni.
Vettem egy HP Probook 450 G7 notit, számla 08.03, átvétel 08.04. Sajnos jelen pillanatban nincs nálam, mivel már garanciában javítani kell. Az első 3 napon belül nem vettem észre, hogy meghalt az akksi. 3 nap után ugye a kereskedő már nem foglalkozik vele, ezért 08.11-én tudtam leadni a HP ügyfélszolgálatán a javítást. Kijöttek, elvitték, javítják. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mi van az én 14 napos elállási lehetőségemmel, illetve a vásárolt 30 napos pixelhiba garanciámmal? Tud ebben bárki felvilágosítást adni?
Előre is köszönöm! -
törölt tag
Sziasztok!
Ilyet tapasztalt már valaki?
[link]
HP15-bw002nh/AMD A9-9420/4GB RAM/WD Blue 3D 500-SATA3/Win10-2004
Normál üzem közben az elmúlt pár napban 3-szor jelentkezett, de volt hogy login után így töltött be az asztal. Power off hosszú nyomására volt, hogy ugyan így indúlt. Vagy rendesen, Win sipákolás nélkül. A kurzor megvan és rendesen reszponzívan mozog az egér interakciókra.
Hardver, Win10 vagy driver anomália lessz ez? -
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem ömlött bele alkoholos itóka, vízről sincs tudomásom.

Por és szösz kerülhetett bele, ami nem látszik szétszedés nélkül.
Na, eddig még megy az Eszközkezelős kiiktatás és újraindítás óta. Lehet, hogy csak szoftveres hiba volt.
A billentyűzetcsere lassan érik, mert egy gomb már hiányzik belőle.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A felhasználó nem öntötte le, de nem tudhatom, hogy cseppek kerültek-e bele, habár azt még bírná. Az elkoszolódásra mindenképpen van esély.
Köszönöm szépen a tippeket!

Fejlemények:
Az Eszközkezelőben eltávolítottam a billentyűzetet, töröltem az illesztőprogramot is, és most újraindítás után egyelőre működik rendben, hát majd kiderül, hogy meddig.
-
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Egy HP ProBook 6570b billentyűzete nem visz néhány karaktert egy ideig, azután később ismét feléled, de csak többszöri leütés ismétlésével viszi be ugyanazt a betűt vagy számot, például ilyen az f, ö, 1, 6 ...
Ezt mi okozhatja?
-
eastsider
nagyúr
válasz
ZavaBalazs
üzenetére
nekem is g6-om van. próbáltam passzív C-s dokkolóval és jó volt. szerintem a másik linkelt dokk is jó hozzá, max kell hozzá plusz táp
-
ZavaBalazs
őstag
sziasztok,
elvileg kapok egy új céges laptopot, egy zbook 15 g6-ot, viszont ha jól nézem, a céges katalógusban nem szerepel a hozzá tartozó speckó dokkoló (táp+usb-c kombócsatlakozós). gondolom lehet úgy is dokkolni, hogy külön kap egy tápot, külön egy usb-c dokkot, nem csak a fentivel, ugye? illetve ebben az esetben a dokk passzív kéne legyen, tehát az irodában fellelhető többi usb-c dokkolóval nem érdemes próbálkozni, még úgy sem, hogy mellédugom a tápot, jól sejtem?
-
-
kutyman
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy HP Elitebook 745 G6 laptopot. Ha hálózatról használom, minden ok.
Viszont ha kihúzom a töltőt, akkor elsőtétedik a kijelző. Hol kell beállítani hogy ne változzon a fényerő? -
csudri
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ezt linkeltem én is.
A HP.com-on ezt írja egy user:
The only thing I have left to do is find a USB-C charger that will provide power through the Mini Dock to my laptop, so then I will only have one cable going across my desk to my laptop. -
válasz
csudri
üzenetére
Oppardon

Akkor ez talán segít:
Gyártó: HP
Modell: 1PM64AA
Leírás:
Utazás közben is hatékonyan dolgozhat a továbbított töltési[1], valamint adat-, videó-, hálózati kapcsolati és eszközcsatlakoztatási képességeket biztosító modern, áramvonalas és ultrakönnyen hordozható HP USB-C™ Mini dokkolóval.
Notesz- vagy táblagépe USB-C AC adapterét a dokkoló USB-C portjára csatlakoztatva a dokkolóról töltheti azt. - ez a lényeg
Eszköze és a dokkoló hálózatfelügyeleti képességeit a PXE rendszerindítás támogatás, a Wake-on LAN, a MAC-cím átadás és a LAN/WLAN-váltás segítségével támogathatja.
Külső kijelzőket HDMI támogatással akár 4K, VGA támogatással akár 1080p felbontásban is kiszolgálhat. Csatlakoztassa Gigabit Ethernet kapcsolatát az RJ-45 portra, kiegészítőit pedig egy USB-C 2 vagy USB-portra.
A dokkolót kézben is hordhatja a puha borítású USB-C vezetéknek köszönhetően, amely a dokkoló alján lévő csatornában elvezetve kényelmes csuklópántként szolgál, vagy elcsomagolhatja a táskájába mobileszköze mellé. -
csudri
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
De én nem egy univerzálist linkeltem, hanem egy HP-t.

Szerk:
Közben felmentem a HP oldalára és ott írják, hogy csak USB-C-s tápon keresztül támogatja a töltést is a dokkoló, a sima gyári adapterrel nem. Gondolom rá sem lehet dugni. -
-
csudri
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A tápegység a laptop tápegysége. Legalábbis Delléknél így működik, hogy a töltő bedug a dokkolóba és onnantól abból jön a delej. HP-nál ez hogy van?
-
-
csudri
őstag
Sziasztok!
HP Probook 430 G6 vesz töltést ezen keresztül?
[link]
Csak egy kábellel szeretnék szarakodni. -
bepken
veterán
köszi szépen!
igen, amit írsz, az valójában túl logikus lett volna....
természetesen nem jegyeztem fel sehova sem a számot, most meg nem merném szétszedni csak emiatt újra.vajon minden típusnál eltérő a kábel? mennyi esélye van, hogy a linkelt kábel megegyezik azzal, ami nekem kell?
-
Gus
aktív tag
válasz
bepken
üzenetére
Mondjuk Pl. A kábelen lévő számot érdemes megnézni, amikor szétszeded, úgy egyértelműen beazonosítható.

-
bepken
veterán
sziasztok!
adott egy HP Pavilion 15-P255NH notebook, aminek a kijelzője elkezdett hülyéskedni. sok hónappal ezelőtt is tapasztaltam már egyszer, de akkor pár hét után úgy tűnt, hogy meggyógyult magától. most kb 2 hete azonban megint előjött a probléma: a képernyő háttérvilágítása megy, de maga a kép fekete, néha mozgatásra vissza-visszajön a kép.
egy jó barátom segítségével szétszedtük és kiderült, hogy a szalagkábellel van probléma, valószínűleg egyszer valamikor "csúnyán" lett kihúzva vagy visszadugva és kikopott...próbáltuk egy ponton lefixálni a kábelt, hogy összeszerelés után ne tudjon elmozdulni, ami tényleg sokat javított a helyzeten, viszont félek tőle, hogy ez nem lesz végleges megoldás. magyarán cserélni szeretném a kábelt, amennyiben értelmes áron be lehet szerezni.
viszont elakadtam abban, hogy honnan és pontosan milyen kábelt kell beszerenem ehhez a típushoz...ebben tudna valaki segíteni?
előre is köszönöm!
-
ruzsass
tag
válasz
dewill79
üzenetére
Az eredeti 3168-as Intelt már cseréltem Intel 7265ngw-re az már eleve 2x2 antennás, ezzel a részével nem lesz gond, engem az a része érdekelne, hogy vajon van egy külön változata az Intel AX200-nak ami HP specifikus és valami egyedi mikrokódja van -e amit tartalmaz a whitelist vagy egyáltalán még van -e HP-s whitelist, mert külföldi fórumokon már olyat is olvastam hogy van egy NO VPRO változat és az megy HP-s gépekbe, de már találtam olyan HP laptopot ahol a specifikációkban VPRO változat is szerepel. Itt a hardveraprón is volt novemberben hirdetve egy AX200-as ami direkt HP gépekbe való.
-
dewill79
tag
válasz
ruzsass
üzenetére
Szia!
Azt kellene kideríteni, hogy jelenleg milyen wifi kártya van a gépeben!
Ha ezek közül bármelyik, akkor nem érdemes belevágni, ugyanis csak 1 darab wifi antenna van a gépben:
- Realtek RTL 8188EE 802.11 bgn 1x1 WiFi Adapter
- Realtek RTL8723DE 802.11 bgn 1x1 WiFi + BT 4.2 Combo Adapter
- Realtek RTL8723BE-VB 802.11b/g/n 1x1 Wi-Fi + BT4.0 Combo Adapter
- Intel Dual Band Wireless-AC 9461 802.11 AC 1x1 WiFi + BT5 Combo Adapter
üdv -
ruzsass
tag
Sziasztok,
egy HP 15-BS101NH típusba szeretnék AX-es wifi kártyát venni. Esetleg valakinek van tapasztalata róla, hogy milyen típusok mennek benne. Engem különösen az Intel AX200 típus érdekelne, hogy ez white list-os lehet -e, mert már több külföldi HP szervíz oldalán is belefutottam már és ha esetleg valakinek már megy vele, akkor honnan rendelte, hogy a szükséges mikrokódot tartalmazó verziót tudjak belőle venni.
Köszönöm -
válasz
sztikac
üzenetére
Szia. Igazából mindegy, mert ugyanaz a protokoll, SATA-3. Én akkor választanám az m.2-t ha később teszek bele háttértárat. Ha csak adattárolásra akkor hdd. Ha ez nem áll fenn, akkor a “sima” sata ssd-t venném. Néhány m.2 melegedhet, arra kellehet hűtés kb 2500 pluszba.
-
sztikac
őstag
Sziasztok,
HP 250 G6-ba mehet egy WD Green 3D NAND SSD 240 GB M.2 ?
Vagy inkább legyen ennek a SATA csatlakozós verziója? -
dangerzone
addikt
Sziasztok! Valakinek van itt tapasztalata az új g7-es amd-s probookokkal? A 445 g7-re vagyok leginkább kíváncsi. Minőség, utazásra való használhatóság, hűtés / zaj, illetve hogy van -e billentyűzetvilágítás, mint az inteles verziókon?
-
Sumptuous
senior tag
válasz
eketomy
üzenetére
Elvileg ezeket az Atheros kártyákat
Atheros AR5006 802.11a/b/g WiFi adapter
Atheros AR5007 802.11b/g WiFi adapter
Atheros AR5009 802.11a/g/n WiFi adapter
Atheros AR9285 802.11b/g/n WiFi adapter
Atheros AR9380 802.11 a/g/n WiFi adapter
Atheros AR9382 802.11a/g/n WiFi adapter
Atheros AR9485 802.11 b/g/n WiFi adapterés Intel kártyákat
Intel Centrino Advanced-N 6200 AGN
Intel Centrino Advanced-N 6205
Intel Centrino Advanced-N 6230
Intel Centrino Advanced-N 6235
Intel Centrino Advanced-N 6250 AGN
Intel Centrino Ultimate-N 6300 AGN
Intel Centrino Wireless-N 1000
Intel Centrino Wireless-N 1030
Intel Centrino Wireless-N 2200
Intel Centrino Wireless-N 2230
Intel Centrino Wireless-N 6150
Intel PRO/Wireless 3945 Network Connection
Intel WiFi Link 1000 BGN
Intel Wireless WiFi Link 4965 AGtámogatja.
Itt az oldal hozzá: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Feltúrtam a netet, a jelenség valós, megoldás igazából semmi --> ne használja az alvó módot. Esetleg valaki futott bele ebbe a hibába és talált rá megoldást?
Utánanézek akkor.
Gép SN alapján, vagy PN alapján kellene kikeresned pontosan milyen DC kell a gépedbe.