Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
hali! Olyan kérdésem lenne, hogy egy nx6310-es notit hogyan lehet szétszedni? Mert procit szeretnék cserélni benne, de nemnagyon akarja elengedni magát az alsó műanyag védőkeret. kiszedtem minden csavart, amit láttam, félig már le is jön, de jobban nem, feszegetni meg nincs merszem. A műanyag pöcköket a szélén felfeszítettem, úh. azok nem okoznak gondot, inkább az aksi melletti megerősített rész (pont ami a proci fölött van), az nem engedi el magát + az aksi másik oldalán lévő sem. Ott volt 3db csavar egymás mellett, azokat leszedtem, de még mindig semmi. Másrészt meg a billentyűzetet lehet, hogy könnyebb volna leszedni, de a csavarok kicsavarása után sem engedi magát.
Ki tudja hogy lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- MIUI / HyperOS topik
- Filmvilág
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx