Hirdetés
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Monitor állvány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
spyduck #3499 üzenetére
Félreértettél, a boltban segítőkész volt a srác, meghallgatta a gépet, és mondta, hogy tipikus hiba, szervizbe kell küldeni, alaplap vagy inverter hibás. Én mondtam neki, hogy most pont nem tudom beadni, mert szükségem van rá (mármint a gépre, nem a srácra
).
A kis műanyag tulajdonképpen csak egy takarólemez, nincs teherviselő szerepe, de szerintem elég méltatlan módon valami bepattanó kötéssel van rögzítve, emiatt nyikorog az illesztéseknél. De lehet, hogy csak az én gépemnél jelentkezik a hiba. Nekem nem kell vázcsere, csak annyi, hogy a gép a besorolásának megfelelően legyen összerakva, ne nyöszörögjön, ne mozogjanak a burkolatok, és ne az legyen az érzésem, mintha péntek délután szerelték volna össze...
Nagyon remélem, hogy nem csak a nevében prémium a gép, hanem a hozzáadott szolgáltatással is meg leszek elégedve. Próbálok szerezni egy gépet helyette, aztán adom is be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- ÚJ Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL LATITUDE E5490 VILLÁMAKCIÓ! 39.990Ft
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest