- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
spyduck #3499 üzenetére
Félreértettél, a boltban segítőkész volt a srác, meghallgatta a gépet, és mondta, hogy tipikus hiba, szervizbe kell küldeni, alaplap vagy inverter hibás. Én mondtam neki, hogy most pont nem tudom beadni, mert szükségem van rá (mármint a gépre, nem a srácra
).
A kis műanyag tulajdonképpen csak egy takarólemez, nincs teherviselő szerepe, de szerintem elég méltatlan módon valami bepattanó kötéssel van rögzítve, emiatt nyikorog az illesztéseknél. De lehet, hogy csak az én gépemnél jelentkezik a hiba. Nekem nem kell vázcsere, csak annyi, hogy a gép a besorolásának megfelelően legyen összerakva, ne nyöszörögjön, ne mozogjanak a burkolatok, és ne az legyen az érzésem, mintha péntek délután szerelték volna össze...
Nagyon remélem, hogy nem csak a nevében prémium a gép, hanem a hozzáadott szolgáltatással is meg leszek elégedve. Próbálok szerezni egy gépet helyette, aztán adom is be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged