- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
spyduck #3499 üzenetére
Félreértettél, a boltban segítőkész volt a srác, meghallgatta a gépet, és mondta, hogy tipikus hiba, szervizbe kell küldeni, alaplap vagy inverter hibás. Én mondtam neki, hogy most pont nem tudom beadni, mert szükségem van rá (mármint a gépre, nem a srácra
).
A kis műanyag tulajdonképpen csak egy takarólemez, nincs teherviselő szerepe, de szerintem elég méltatlan módon valami bepattanó kötéssel van rögzítve, emiatt nyikorog az illesztéseknél. De lehet, hogy csak az én gépemnél jelentkezik a hiba. Nekem nem kell vázcsere, csak annyi, hogy a gép a besorolásának megfelelően legyen összerakva, ne nyöszörögjön, ne mozogjanak a burkolatok, és ne az legyen az érzésem, mintha péntek délután szerelték volna össze...
Nagyon remélem, hogy nem csak a nevében prémium a gép, hanem a hozzáadott szolgáltatással is meg leszek elégedve. Próbálok szerezni egy gépet helyette, aztán adom is be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo Yoga Pro 7 14ARP8
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÚJ LENOVO T14 GEN 5 l Core ultra 5 135H vpro l 16GB DDR5 l 512SSD l WINDOWS HELLO l TÖBB DARAB
- HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Fujitsu E736 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest