- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
Csináltam egy videót egy Lenovo y50 i7-es gépemről Lenovo Y50 Hőfoka 5 órája fut alatta megy a játék..és meg van nyitva a chrom..szerintetek jó az érték ebben a melegben?
-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
válasz
dewil666 #1330 üzenetére
Nem már.... annyira vezeti hogy mérhetetlen ósszes topiccazt írja nem vezeti........[link]
A nagy tisztaságú desztillált víz vezetőképessége 5,5 μS/m, az átlagos ivóvízé 5-50 mS/m, míg a tengervízé 5 S/m[1] Ez azt jelenti, hogy a tengervíz milliószor jobb elektromos vezető, mint a desztillált víz.[link]
Ezért kértem próbáljátok ki sóval is...
-
-
Angel2014
addikt
válasz
dewil666 #1315 üzenetére
Nálam vezeti...
milyen műszer volt? Ha kivetted a vízből ismét adott hangot? próbáld meg egy kanál sóval....ja és függ hol nézted a vizet , ha itt néznéd nálam biztos ,hogy vezeti mert teli van vassal...
A vizet köztudottan az egyik legjobb szigetelőnek is tartják az elektronikában. Ha szigetel, akkor ezek szerint nem vezeti az áramot?
Az, hogy az adott víz vezeti-e az áramot, az a szennyezettségtől és kémiai összetevőktől függ. A sima csapi víz vezeti, hiszen ásványi mivoltjából eredően elektronok haladását tovasegíti. Az ioncserélt / desztillált víz más nem vezeti az áramot. Ergo akkumulátorokban is ezt használják, de savval vegyítve! -
Angel2014
addikt
válasz
távcsőves #1310 üzenetére
Régebben én is azt használtam kíváló volt de most mintha nem az lenne mint korábban...folyik,híg.és a hőfok sem..
Mi az a varázsló?
[/dewil666 B] : Lehet úgy is beállítani ha összeérinted hangot ad ...kihúzunk egy 3cm es csíkot műszer egyik vége az elején a másik a másik oldalt és lássuk ad e hangjelzést.
-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
válasz
SoulReaver #1265 üzenetére
itt pesten van pl bovito vagy 220 wolt a dunaházban 2000ft kérj meg valakit vegyen..grizzly vagy hívd fel őket feladják futárral...
Ez az újdonság még a grizzlyt is veri... CoolerMaster MasterGel Maker Nano állítólag
-
Angel2014
addikt
Muerte a gamer topicban javasolta így csináljam a pasztázást...[link]
80 fok max...és 75 fok átlagban...terhelve..ez már tényleg jó érték. Alapjáraton 38-42 fok lett.
-
Angel2014
addikt
-
-
-
Angel2014
addikt
válasz
dewil666 #1200 üzenetére
Köszi...
és erre a kis téglalap procira milyen technikát ajánlanál a pasztázásra..?
Próbáltam kinyomni egy pöttyöt középre de nem tud szétterülni...egy plexivel próbáltam ellenőrizni...két sarkára nem jut és akkor a magok nem lesznek hűtve egyformán..
Próbáljam eloszlatni egy műanyag kártyával vékonyan?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest