- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovik1989
csendes tag
válasz
detroitrw #1884 üzenetére
Na úgy gondolom, hogy mindent összevetve használom az asztali gépben is, meglátjuk mi lesz. Hőfokot tudom figyelni ezen is és a laptopon is. Ha meg nagyon melegszik akkor kicserélem. Pár évet szerintem elmegy akár mi is lesz
Egyébként úgy gondolom, hogy kiszáradva is lehet jobb ez mint egy sima hűtőpaszta, mert végülis ténylegesen fém lesz a fémek közt nem valami dúsított dolog ami a száradás miatt nehezebben vezeti a hőt. Persze könnyen lehet, hogy tévedek -
kovik1989
csendes tag
Köszi az infót!
És ha rászárad akkor veszít a hőleadásából, vagy csak simán összeszárad és kész? Csak mert ha ugyan úgy leadja a hőt akkor végülis ez nem igazán probléma szerintem. Max mikor szét akarod szedni.
Másik ilyet még nem próbáltam, de eldolgozni ezt tényleg elég gáz.. -
kovik1989
csendes tag
De a nikkelezett réznek nem probléma a folyékoyn fém? Mármint nem marja szét vagy valami? Az nem zavar hogy óvatosan kell kezelni, használtam már, nem volt gond. Csak nem lenne most sem.
Egyébként alapvetően azért akarom ezt használni, mert így nem kell évente cserélni a pasztát. Na nem mintha katasztrófa lenne cserélni, de na. Laptophoz vettem anno, ott fontos vont hogy ne kelljen szétszedni teljesen. Ott hőfokban is sokat javult a helyzet, ezért gondoltam az asztali gépnél is ezt használni. -
kovik1989
csendes tag
A gyári oldalon ez van a felhasznált anyagokkal kapcsolatban:
Fin material: Aluminium
Base material: Copper
Surface treatment: Nickel platedIgazából ez alapján nem nagyon jutottam semmire, mert nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy pont az alján ahol érintkezne a folyékony fémmel, ott tutira réz. Meg erről a nikkeles felületkezelésről sem tudok semmit...
-
kovik1989
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van infója esetleg arról, hogy a Be quiet! Dark Rock Advanced C1 hűtőhöz lehet-e használni Thermal Grizzly Conductonaut folyékony fém hűtőpasztát? Ilyenem van itthon, de nem merem használni hozzá.
-
kovik1989
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 15"-os late 2011-es MacBook Pro-m, amin már nem húzhatom tovább a hűtőpaszta cserét. Mióta meg van a gyárival meg, de mostanában már nagyon nem hatékony a hűtés, egyre gyakrabban pörögnek fel benne a ventilátorok (hőfokot nem szoktam nézni).
Melyik pasztát ajánlanátok? Régebben volt MX-2-es pasztám az asztali géphez, az jó volt, de azon a nagy hűtőborda miatt minden jó volt , még a legolcsóbb isViszont a MBP-n nagyon nem mindegy (i7-2675QM van benne, és fűt rendesen), ezért tényleg jót szeretnék. Persze nem horribilis áron. Néztam az MX-2-t, de a Thermal Grizzly Hydronaut-ot is. Most itt olvastam a Thermal Grizzly Conductonaut-ról, hogy jó, de nem tudom használható-e (mármint nem tudom milyen anyagból van a hűtő, marni fogja-e valamelyik). Na meg igazából ilyen folyékony fém pasztát még nem használtam, nem tudom miben különbözik a többitől.
Szerintetek melyiket lenne a legjobb használnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest