- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrzed
senior tag
válasz
spleenszuru #3279 üzenetére
Én is szívesebben bíznám szakavatott kezekre ezt a műveletet, de a szállítmányozó cégektől jobban féltem a kártyát, mint magamtól.
-
mvkly
senior tag
válasz
spleenszuru #3272 üzenetére
+ mrzed
Nálam 9 hónapos. A 15-ös deltát májusig tartotta, azóta 17°C. Hát, nem dőltem a kardomba
-
válasz
spleenszuru #2988 üzenetére
Ha jön be vmi, akkor vga-n.
Kollég ameg ha jön be neki, akkor gamer gépeken (noti).
Akkor visznt megpróbálom.az apex is jó lehet, csak nekem nem jött be, nekem picit nehéz vele dolgozni [link] De ugye ez lehet user error is
-
válasz
spleenszuru #2965 üzenetére
Szia.
MX-4, MX-6, ezek alá nem menj.
Vagy szerintem jobb egy picit ide a Noctua NT-H2, vagy a Phobya NanoGrease Extreme 3.5g 16W/mK
Jelezeném, hogy 2 hónap alatt egyik pasztának sem szabad kiszáradni, kivéve ha nem volt megromolva már, vagy valami hamisítványt kaptál (Sajnos ritkán előfordul ez is).
szóval amiket írtam ezek jónak kell lennie, nekem nem volt gondom velük, főként CPU-s tapasztalatom van VGa kevesebb, így ha valaki tud jobbat ebben a szegmensben, az jól jön, ne tartsa magában.Illetve azt is fontos, hogy a hűtő hogy illeszkedik a GPU-ra, erre figyelj.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest