- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
ACTCP00004B
Ugyanezt kaptam én is (sajnos akkor még drágább volt). A leírásban szereplő kép nem stimmel csak, amúgy minden rendben van vele.Jól beosztva 8 cpu-hoz is elég lehet akár szerintem.
A Scan & Win részét beküldted már?
lucky.arctic.ac -
Ciccuka
veterán
Annyi a lényeg, hogy nem a 2019-es változatot küldik sajnos és nincs hozzá spatula se.
Ha nem muszáj, ne bántsd szerintem! Nem használ az alaplapnak és a cpu-nak sem az állandó jellegű szétszedegetés. Jók ezek az Arctic paszták feltéve, ha eredeti változatot kapsz.
Évente 1-2x érdemes portalanítani, mondjuk egy finom sörtés (esetleg lószőr) ecsettel (aminek ha van fém része, akkor az le van szigszalagozva) és sűrített levegővel (ami nem fagyaszt túlságosan) átfújni.
A porszívó nem igazán alkalmas erre a célra, mert egyrészt statikus feltöltődés léphet fel, másrészt fújó módban többet érne (de azt kevés porszívó tudja manapság).
-
Ciccuka
veterán
AC az Arctic Cooling rövidítése lehet. 10-15 éve kiírták a teljes nevét, de ma már csak az Arctic-ot. A magyar shopok gyakran összevissza irkálnak mindenféle zagyvaságot (pedig a pontos modellkódot ki kellene írniuk, amiről be tudod azonosítani).
Pl.
ACTCP00002BRöviden talán: MX-2 jó és ("lágyabb") könnyebb eldolgozni (szépen) amatőröknek is, MX-4 icipicit jobb hatásfokú, de valamivel nehezebb is jól (megfelelően) eldolgozni (a viszkozitásuk minimálisan különbözik).
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Jövedelem
- Metal topik
- Napelem
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest