- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Busterftw #13 üzenetére
Ez mellett az is lehet, hogy a monolitikus bonyolult chipek esetében nem a legjobb a kihozatal, de az egyszerűbb megoldásokkal meg nincs gond, így is lehetnek olyan partnerek akiknek jó választás lehet az intel, de amíg bővebb részletek nem derülnek ki, addig a nagy része csak találgatás.
-
Valamivagyok
tag
Csak érdekes, "megvagyunk vele mindjárt kész". Erre bérelünk helyet a szomszédba, de mindenki nyugodtan jöhet hozzánk gyártatni. De a saját cuccunkat inkább a profikra bízzuk, akiktől mellesleg az ügyfeleket szeretnénk elszipkázni.
Én a saját bizniszemben csak akkor fordulok a konkurenciához, ha sok a meló nekem, vagy valamiért nem tudom megcsinálni (nincs anyag/tudás/eszköz). Ha minden f@sza inkább a saját zsebem tömöm és nem másét.
Én jóban vagyok a konkurenciával, és mint itt segítünk ha kell a másiknak, de mindenki a saját pecsenyéjét sütögeti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged