- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
creathall
kezdő
A Ryzen 1-2-3 hivatalosan nem támogatta, mert nem volt vele kompatibilis. Hatalmas User error az AMD-nél volt nem a Usereknél. Hol ment hol nem ment. A VMware hivatalosan nem ajánlotta, hogy AMD-t használj mert ócska volt és nem csak erre!. Azóta nem néztem egyszer meg szívattak.
-
creathall
kezdő
Ja ja 105k az több 100 000 te ha jól értem már az elmúlt 15 év oktatási rendszer terméke vagy.
Ja ja én 2004 óta notebookozom te mióta is?
A TypeII virt problémákat hogy oldottátok meg a jájemdén? Gondolom nem tudod miről beszélek, szóval itt abba is hagyhatjuk. Vagy nálatok csak gondolom teams meg outlook meg más nem.
Csak jáemdéj mi, mint 105 000 notebookon mi? -
creathall
kezdő
Szézezres? Ahha ok.
Hol van olyan cég, ahol minden gép ThinkPad, és minden lokáción? Tegyük fel USA-ban.
Kínában elhiszem, de nélunk van van olyan 60 000 ThinkPad, aztán nagyon gyorsan leszoktak az AMD-sről. kb 3 éve csak intelest vesznek.
De az USA leány nem használ ThinkPad-et, ott Dell és HP, valamint Apple van. Nálunk is már 30% Apple van a managereknél, a mérnököknél TP, de nem AMD-s. -
creathall
kezdő
válasz
Valamivagyok #11 üzenetére
Ez kb a szerverüzletágra lehet igaz, mozgok nagyvállalati környezetben, ahol tegyük fel 6 - 12000 notebookos ügyfelek szaladgálnak, de én ott pl AMD-s gépet nagyon keveset látok, amikor megjelentem ez Ryzen 2,3 akkor még csak csak volt egy pár ezres tétel, de azóta, a nagyobb gyártók adott modelljeiket, amit nagy szériás mainstream üzleti kategóriában árulnak nincs is AMD processzoros széria,
A Costumer szériákban lehet, hogy annyira nem, na de ott meg ritkábban rendelnek be 12000 notebookot.Ennyi erővel az össze autógyár ócska, mert kb van minden termék típusra 2 - 10 beszállító, ha meg egyenesen pl a Bosch-t nézem meg, akkor kb az autógyártók 2/3-a sehol nincs, szóval miért baj az, ha más szállít be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged