- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic V2 - origami
- One mobilszolgáltatások
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
válasz
VanAzAPénz #981 üzenetére
Mentem vadászni rá gyorsan tokot és csak szolgáltatónál találtam, több félét olyat vagy hasonlót is amit Te küldtél lencse védővel persze nem Nillkin volt..
Tetszene is, meg hasznos h védi a kameraszigetet. Viszont ha gyorsan szeretnék fényképezni akkor ez hatalmas hátrány is egyben, ezért inkább nem vettem ilyet.
Egyelőre sima átlátszó kivágott szilikon tok mellett tettem le a voksom (kamerát össze is fogdosom ettől) de addig is tudok keresni másikat.Fogás is más lett, szokom nem olyan vészes..
Töltő is volt ennél a szolgáltatónál, sima 66W-os hamár ott jártam megvásároltam..
Elég nekem ez is úgy érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged