- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 90 - modellalkat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz Integra #26756 üzenetére
Nem kaptam árat az új váltógombról, de ha bontva 10 ezer (méghozzá elég használt állapotban a képről ítélve), akkor az új ára minimum a duplája lehet, tehát tuti nem lesz megvéve
Ez a flat lapát, vagy minek nevezik és csak a gumilapát kerül ennyibe. Apámék azt mondják a komplett ablaktörlő lapát gumistól lenne cirka ~15 ezer ebben a méretben, bosch.
Azt mondják nagyon radíroz, ezért mindenképp cserélni kellene.Neked is mugenos van? Nekem jó, nem csuszamlós, igaz azt sem bánnám, ha gyári lenne. Én nem költenék soha ilyesmire, de már nem szerelem vissza. Lehet majd egyszer, de mostanában nincs tervben
Ami a hondásokat illeti ez teljesen így van. Én is több dolgot vettem volna már, de sokszor csak az ajánlat kérésig jutottam, mert pofátlanul magas árak vannak. Gyári kerékanya 35ezer, most amit kérdeztem váltószoknya közel 20....
Mondjuk én úgy futottam neki, hogy mondjon árat gyári kerékanyákra, mert kelleni fognak. Hát amikor kiköhögte mennyi, egyből megváltozott az érdeklődésem, és mégsem kellett. Tehát ez nem csak a "csóróságon" múlik.
Aztán máshol egy hirdetőnél 20db 12X1.5-es 10.9-es anyagminőségű gyári kerékanyát garanciával 8800-ért kiszállítással együtt megvettem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.