- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
DJ.Gróf #1522 üzenetére
Bár tegnap néztem a képeket, remélem jól emlékszem, mert ma már a kibaxott kepfeltoltes (mellesleg megjegyzem a lehető legszarabb helyet választottad a kepeid feltöltésére) ismét nem működik, igy csak emlékeiből vadászhatok. Na a lényeg, hogy a proci hűtődet szerintem forditsd inkább a ház hátulja felé. Miért? 1. A levegőt igy pont a tápra fűjja, ami szerencsétlen a proci hője miatt is elég meleg, de ha még a proci kb 40 fokos levegőjét is ráfújatod eleve képtelen lesz 40 fok alá hűteni az alkatrészeket, de biztos lehetsz benne, hogy a kondik kb 70 fokosak lesznek, ami valljuk be nem tul egészséges, hosszútávon biztos nem. 2. Gondolom te is látod milyen kicsi hely van a vidkari és a procihutő venti közt = nagyon rossz levegőáramlás, ráadásul itt is fellép az előbb emlitett problem, mivel a vidkari passziv hutőjének, ami alapból biztos, hogy elegebb, mint egy aktiv cuccos, szintén a procira szivja a venti.
A házad hátuljában pedig ott van egy venti ami kifelé szivja a levegőt, gondolj bele mennyit javulna a hatásfok, ha a procihűtő forró levegőjét eleve arra fújná a procin levő venti, a ház hátuljában lévő meg egyből ki is küldené a házból. Igy friss levegőhöz jutna a tápod is a ház elejéből. Arról nem is beszélve, hogy abban a pozicióban minden hőcső vizszintesen állna, az pedig már elég a hatásfokuk 70-80 %-os kihasználására, a mostani helyzetben 3 db hőcső kb a teljesitménye felét sem nyújtja, mivel a folyadéknak fölfelé kéne folynia benne. -
God MonXter
tag
válasz
DJ.Gróf #1525 üzenetére
Én is ugyanilyen gatewatch-ot rendeltem!axem jöwő héten jön meg!majd rakok fel képet!
Mi a véleményetek az Aerocool HT-102-ről?cpu cooler!
meg a radeon 9600xt-mre xeretnék wmi jó világítós hűtést wenni!tudnátok segíteni?
a ráxánt öXeg:10k körül!
zalman vf900 cu led-es wáltozatáwal xemeztem,de kiderült hogy nem lehet a vgamra rátenni!
Köxi mindenkinek!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest