Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hétalvó

    addikt

    válasz ANT #2613 üzenetére

    Pedig a lefogatása miatt vettem meg, könnyű volt átalakítani mBTX-re. Előtte egy silent BTX és Zalman7700- is volt a procin. A Sonic lett a befutó. Egy kicsit magas a hűtő vigyázzatok vele. Kb 2mm hézag van a házam oldala között. Fel kellene még políroznom, mert az nevetséges, ahogyan kinéz gyárilag. ÉS valami jó paszta is elkellene alá. Szóval ez nem a max amit tud. Kérdezd overclovkert evvel csinált egy rekordot télen. A core2-m alapon megy, no tunning. Amíg 50 alatt maradok nem nyúlok hozzá. Az alaplapom 50-52 fok körül emeli a venti forduéatszámát. Gyári intel lap szóval biztos tudja. Evvel a hűtővel erre még nem volt példa. Everest-el fűtőttem 1 estét akkor se.

    Most van kedvem írni. Még annyi a gépemhez hozzátartozik, hogy az ICH8-on nem volt borda. Ráragasztottam egy zalman 32-es. Megkérdeztem, nem vesztem el a garit. Ahol vettem ott a szervizes adta a zalman ragasztót nekem. Egy hatalmas jó pont. Alapból 85 fokos volt. Ha nincs szellőzése a házamnak akkor még így bordával is 85 fok fölé megy. Ezért kellett hátra a venti és ezért keverem át a levegőt a procin. Most kb. 55fokos. Szervíz szerint 130-ig jó. Hát nem akartam ezt elérni.

    Hátul a táp alatt van egy szivacs. Ez lezárja a táp levegőzését. Azért jó így mert a levegő útja kényszerített. Azaz előlről átszívja a szűrőn a levegőt és hátul ki.

    https://drive.google.com/file/d/1PaO_rKpCcAc7h7-HJCCqz8rbWeJlRSDz/view?usp=drivesdk

Új hozzászólás Aktív témák