- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Yettel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prison85
senior tag
Igen, bizony megkérik az árát, ellenben ha tápot cserélsz, akkor nem kell újraharisnyáznod. Egyszeri kiadás, szerintem megéri. A szépség oltárán néhány cicababa ettől sokkal több pénzt otthagy
szerk
ceaser: jó ideje használok moduláris tápot. Nagy lépés a számomra, mert előtte egy M-Tech volt a gépemben (ne tessék megkövezni) Olvastam én is, hogy oxidálódnak és elhasználódnak a csatlakozók. Azóta már ment nálam GTX460 SLI (darabja 160W) is egy 520-as tápról, mégsem volt gond FurMark alatt sem egy 125W-os CPU mellett. Corsair/Seasonic/Enermax: ezen tápok bármelyikét vérző szívvel bontanám meg kábelharisnyázás céljából. Le a kalappal azok előtt, akiknek ehhez van merszük, ügyességük és türelmük
jegenye77: időigényes. Sajnos hosszú az átfutási idő, mivel külföldről rendelnek. Van, hogy 2-3 hétbe is beletelik, de idehaza csak náluk kapható. Érdeklődj Engusznál (előkeresem az üzeneteim közül és elküldöm priátban)
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged