- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prison85
senior tag
Eddig nem tapasztaltam semmiféle negatívumot. Nincs olyan, hogy egy CPU vagy GPU stressz-teszt alatt elfogyna a kraft. Öcsém azért vett 4 pines kábelhosszabbítót, mert az alsótápos házban az FSP HEXA 4 pines ATX csatlakozója nem érte el az alaplapi foglalatot. Tehát eleve van kettő gép, amit példának felhozhatok a kábelhosszabbítók mellett. Ha marad az én gépem befejezése után keret, akkor megcsinálom a páromét is fehér/fekete/kék trióra (szintén BitFenix hosszabbítókkal, mert garis a tápja és nincs elég türelmem/időm sem 50 szálat áthúzni). Ezt a házat néztem ki: Nzxt 210 fehér színben
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Milyen notebookot vegyek?
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged