- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- Google Pixel topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prison85
senior tag
Eddig nem tapasztaltam semmiféle negatívumot. Nincs olyan, hogy egy CPU vagy GPU stressz-teszt alatt elfogyna a kraft. Öcsém azért vett 4 pines kábelhosszabbítót, mert az alsótápos házban az FSP HEXA 4 pines ATX csatlakozója nem érte el az alaplapi foglalatot. Tehát eleve van kettő gép, amit példának felhozhatok a kábelhosszabbítók mellett. Ha marad az én gépem befejezése után keret, akkor megcsinálom a páromét is fehér/fekete/kék trióra (szintén BitFenix hosszabbítókkal, mert garis a tápja és nincs elég türelmem/időm sem 50 szálat áthúzni). Ezt a házat néztem ki: Nzxt 210 fehér színben
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged