- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadogabi1
senior tag
válasz
L1ZRRR #39190 üzenetére
Nekem meg az a meglátásom hogy dobálózunk itt 5 ghz-es procival hyper brutkó vízhűtéssel és egy jól látom 660-s gtx-el? Ez ugye vicc?
Gamer gép gtx 660-al? Vegyél olcsóbb vízhűtést és sli 680 a gépbe
Hiába megy megy 5 ghz-en a procid ha minden 3d-s alkalmazásnál vga limited lesz. De ez csak szerény vélemény és nem kötekedés.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
L1ZRRR #39194 üzenetére
Ez tény, de akkorsem mai darab, egy 30-35ér véleményem szerint!
Lassan 2 éve énis nagyon jó áron jutottam a 2500K-hoz (43k), viszi ezis az 5Ghz-et, pontosan nemtudom mennyi feszen, de most 24/7 csak 4-en van, feljebb jelenleg nincs értelme max e-penis növeléshez, az meg nem bódogíít
-
Ybron
senior tag
válasz
L1ZRRR #38777 üzenetére
Egyszer én is eldöntöttem, mikor még rá voltam kattanva arra is hogy jól nézzen ki belülről a gépem.
Vettem is hozzá egy sunbeamtech modding tool kit-et. Egyszer nem használtam, még harisnyákat is vettem többféle méretben, zsugorcsőt stb....Nem akarok reklámozni, de ha ezek közül kell valakinek valami, az nyugodtan írjon.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
L1ZRRR #38551 üzenetére
van itt 2 ilyen+4db knight verzio még
fizikának hagytam öket a buta ATI-k alá.de ezen a 2-n a crysis 2 ful HD-ban 45Fps szoval böven játszhato még a 2 kártya együtt. meglátszik,hogy a legsikeresebb szériája volt az nvidiának a Gtx sorozat. ezek a cuccok már ugyis csak a polcon pihentek régota igy kisit rájuk fér a mozgás
sanyek2 - a proci terhelve 62,Vga-k 78,chipset 64
-
L1ZRRR
senior tag
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
L1ZRRR #38395 üzenetére
beszéltem vele,de 40-et én azért nefogok adni,gar lejár .azt irj,hogy bevan regisztrálva csak a fiok adatokat nemtudja.anélkül meg semmit sem ér.azon még nincs dual bios,ha valami gond van akkor joesetben eeprom égetés ha nemsegit meg kuka,mint a elözö amit visszaküldtem.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
L1ZRRR #38383 üzenetére
áá a narancstol kiráz a hideg,mindig egy löttyedt nöi segg jut eszembe rola
Cris99 - ez nem herdálás csak meguntam a level-t cipelni lanra+sajnálom is igy hétvégén lan után ugydöntöttem,hogy rakok össze valami másik konfigot másik házba magamnak kifejezetten csak a lan party-kra
-
vakond5
őstag
válasz
L1ZRRR #36622 üzenetére
Nekem a gyárilag plexis oldalú házakkal egy, de óriási bajom van: legalább 90-95%-ukon, még jó esetben is csak egyetlen 12 vagy 14 centis venti hely van. Kéne egy felülre, meg alulra, mint ahogy az én Cooler Master Elite 370-es házamon is van. Többek között ezért választottam ezt.
A többi indok pedig az olcsósága, könnyűsége, rengeteg venti helye és mérete volt.
-
krx21
nagyúr
válasz
L1ZRRR #36620 üzenetére
Olyan mint halban az üvegharcsa!
Én még a plexi ablakokkal sem barátkoztam meg...
Egy klassz drága hűtőszekrény sem akkor szép ha nyitva van az ajtaja...De amúgy érdekes az biztos...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Trollok komolyan
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest