- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
Nem igaz. Amúgy pc masterrace voltam 27 évig, szóval nekem nem kell bemutatni. Aztán 18-ban kiderült mekkora előítéles hülye voltam. Amúgy én az a pc-s voltam aki 3 havonta cserélt procit, anno az összes 486 megfordult nálam. De aztán megöregszel és az egész már nem érdekel, és fontosabb a kényelem. "A játék része" résszel meg totál egyetértek bár mar nincs akkora rálátásom erre, de tegnap épp ugatott a virusírtó hogy lejárt az ingyenes licence, hát akkor újísd meg bazmeg
se nem, engem ezzel nyomasztani
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elég jól ismerem a cuccot. Fordítás készítéséhez remek kisegítő eszköz lehet, de itt most nem erről van szó, hanem arról, hogy az adat file-okból kihámozott szöveget simán beteszik a fordítóba, aztán amit kapnak visszateszik a játékba (minden fajta javítás, pontosítás, stb nélkül). Na ez ami számomra szörnyű, hogy van, akinek ez is elég. De nyugodtan megkérdezheted hazai fordító közösség tagjait (vannak itt is PH-n páran tudomásom szerint), nem fognak pozitívan beszélni a témáról.
#173 macy
Nem kell elnézést kérni, biztos megvan rá az okod, hogy nincs lehetőséged angolul tanulni és azért használod az ilyet. Én csak leírtam a véleményem egy publikus fórumba. -
Jhonny06
veterán
Sajnos a grafikának zéró köze van ahhoz, amivel beharangozták. Ettől még persze lehet jó, de a gameplay videókat nézve nagyon durván visszajön a különbség. És nem csak ahhoz hasonlítva, hanem úgy egyáltalán kicsit gagyi ez a grafika 2023-ban, pedig egy ilyen játéknak ez pont, hogy az erőssége kéne, hogy legyen.
-
shotika
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest