- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #822 üzenetére
Nem ez úgy néz ki mint amit már előhívtak.
-
Mizol29
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #782 üzenetére
Végig rohanni a story szálon és letörölni a játékot
-
Szabi®
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #723 üzenetére
Stuttering, microlag, droppok lehetnek egy i9 13900k is, ha nincs megfelelő optimalizálás. Az az i3 a 4080-hoz elég, ez biztos. Számtalan vasat arra építettek 4080-an, 3080-an, 3090-es kártyákkal.
-
Pokskill
tag
válasz
TESCO-Zsömle #723 üzenetére
Igen.
Egyébként köszönöm mindenkinek.
A vége akkor kb az lenne, hogy ezekkel a mikrolagg problémákkal nem lehet mit csinálni, csak a patch fogja kijavítani majd őket elvileg? -
Plata
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #692 üzenetére
Mobilon nem túl sokat tudok kivenni a képből,de azt hittem forgatós.
-
Plata
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #690 üzenetére
Nem tudom most megnézni,de melyik az a varázslat amivel a nagy kő kockákat lehet forgatni emelés nélkül?
Sajnos fejből a flipendo jutott eszembe,de biztos akkor tévedek. -
Mike
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #571 üzenetére
Hogy mi a problémád?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #569 üzenetére
Mert nem tiszteled a digitális individuálokat.
Kíváncsi lennék, mit szólnának a Fallen Orderhez, mikor a jedi padawan sráccal bolygószintű ökoszisztémákat pusztítunk el achievementekért.
-
Plata
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #472 üzenetére
Jah úgy értettem hogy azt nem vettem észre hogy nincs rajta.
Egyébként hogy az ördögbe lehet azt az öcsit megszerezni ami azt kéri mindenféle szörnyeteget szaporítsunk,a főnixet lehetetlen mert csak egy van belőle a játékban,minden más szörnyet szaporítottam. -
L3zl13
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #413 üzenetére
Nem tudom, szerintem egy 3.6/10-es film nincs olyan messze a hulladéktól.
Sharknado 3.3/10Az Asylum stúdió filmjeit senki nem vette komolyan. Szerintem még a készítők se. Így azokon legalább nevetni lehet, hogy mennyire gagyik.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #413 üzenetére
Asylum stúdió filmjei.
-
L3zl13
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #399 üzenetére
Régen roppantmód idegesített, ha a fordítás nem volt konzisztens. Pl ott a Starship Troopers, ahol a 3 filmben 3 különböző fordítása van az Arachnid-nak
Érdekes, engem sokkal jobban zavart, hogy a 2 folytatás hulladék volt... -
Plata
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #405 üzenetére
Igen tudom amikor vissza mennek páran.Bár a TOS volt az első amit láttam,nekem a TNG volt a kedvenc.De DS9 és Voyager is tetszett,meg Enterprise is.
Na meg Picard is be jön.#406Ateszpapa
Már megy is.Tudom mert a Picard tette kánonná a Star Trek online dolgait,sőt a mostani szezonban is Star Trek online hajók vannak.Még az ellenség is onnan van.
Nekem is van olyan hajóm
Már Picard előző évada el kezdte kánonná változtatni a Star Trek online dolgait.
A mostani évad Enterprise hajója is meg van,sima és Legendary változatban is.
Sőt terran változatban is. -
Plata
félisten
válasz
Kicsit off.De szerintem tényleg viccesek azok a nevek Star trek Enterprise-ban.
Szeretem a Star Trek-et minden sorozatot láttam,kivéve a diszkó sorozatokat,az nekem nem Star Trek.Picard sorit szeretem.Ha kérdeznéd miért nem csípem diszkót,azért mert én klingon párti vagyok és a diszkóban azok valami mutáns zombik lettek.Plusz amúgy is tele van az egész diszkó sorozat bődületes marhaságokkal. -
Mike
veterán
válasz
A Harry Potter elég konzisztens. Plusz a műfordítás sosem tükörfordítás.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Az a baj, hogy nem csak a tényleges jelentést kellett figyelembe venniük, hanem egyéb tényezőket, pl. milyen nyelvjátékok vannak az eredeti kifejezésben, mi működhet magyarul, hangtanilag a magyar szó mennyire más, mint az eredeti hungarian, az alliterációt, stb.. Legjobb példa amúgy a Severus Snape - Perselus Piton fordítás, ami akár maradhatott volna eredetiben is, de akkor az angolul nem tudó olvasók, nézők számára elvész a név többletjelentése (Snape - snake - kígyó - negatív karakter), szóval kellett egy magyar változat, viszont akkor már a keresztnevét is változtatták, hogy megmaradjon az eredeti alliteráció és a név dallama is.
Attól amúgy én is kivagyok, mikor egy elfogadott kifejezést valaki felülír egy későbbi fordításban, vagy még rosszabb, ha eredeti szövegben.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #396 üzenetére
Én rákerestem, rögtön a második találat alapján nem volt rakétatudomány összerakni, mi is az.
De ez, hogy a topik jelentős része a szutykos magyarításról szól elég agyrák, remélem ebből nem lesz tendencia... -
Mike
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #366 üzenetére
Ja
ennyire nem ismerem a Conant
-
Mike
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #356 üzenetére
4000+ óra után én mindent az rdr2-höz hasonlitok. Egy hím lónak legyenek tökei hacsak nem herélt mint a Cusimában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest