- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tyielow
aktív tag
A deepl több, mint megfelelő. Én németül levelezek melóban és már átszoktam arra, hogy deepl-be bedobom, aztán közel hibátlanul fordítja a dolgokat, csak bele-bele kel javítanom.
Nekem amúgy nem gond az angol, csak úgy mondom.Na én beletoltam a játékba kb. 8 órát, a nejem is vagy 5-öt. Még csak most kaptam meg a seprűt. Nagyon élvezzük, bár ő kicsit szenved a párbajoknál, nem egy nagy gémer
Szerintem összességében bitang jó játék. Kicsit sok a duma a párbeszédeknél, de azt mondom még mindig jobb, mint egy Lost Ark-ban ahol csak fröcsögnek a dialógusok szövegesen.
Ja, és rá kellett jönnöm hogy vmi nem 100-as a PS5-nél, amint elindul a játék elkezd a venti zúgni. Az a fura, hogy terheléstől függ, olyan coil whine jellegű. Maga a hang meg olyan, mintha egy matrica belelógna a lapátok közé. -
thomeef
őstag
Én beszélek angolul 10en éve, igaz közel sem irodalmi szinten, és még így is nagyon nagy segítség, mert ennek a gamenek brutál nehéz angolja van és ráadásul ku*va gyorsan beszélnek benne, rohadt sokat
A nagyobb kérdés inkább az, hogy ennyi év csúszással mibe tartott volna egy magyar feliratot is hozzáadni a gamehez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Medence topik
- Micro Four Thirds
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest