- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
-
ekkold
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Hölgyek, Urak! Eléggé elkanyarodtunk szerintem a hobbi elektronikától, légyszi ne OFF-oljatok tovább. Ha a kamerás témát folytatni szeretnétek, akkor annak megfelelő témában tegyétek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Teaway #83753 üzenetére
Jól gondolom, hogy az az elkó a bemeneten? Az 35V, szerintem nem lett baja.
@tillatrilla : Bármi, ami sötétít. Nekem is van ilyn saját kókányórám, amin nincs sötétítőüveg, csak az ugye kicsi - de napfényen nem látni a kijelzést (mondjuk sötét helyen van).
A másikon, amin van sötétítő a LED kijelző előtt, simán. -
törölt tag
válasz
Teaway #76453 üzenetére
Tamy, Teaway: Köszönöm. Riasztóvezetékben van esetleg árnyékolás? Mert a "shield" a csatlakozón elméletileg a földelés lenne és az eredeti kábelen az egy árnyékolás. Bár magában a készülékben közös ponton van azt hiszem a gnd-vel, de erre nem emlékszem pontosan.
Update: Bárhol keresem csak 100m-ben adják...
-
mezis
félisten
válasz
Teaway #76419 üzenetére
Most csak hirtelen a gyári, 25V/600mA-es töltő helyett próbáltam másik tápegységről tölteni.
Most, hogy már vége a töltésnek, a 6db Li akku 24,5V.
A DC/DC adapter sehol sem melegszik, egyenletesen 1 - 2C-fokkal van a környezet fölött.
Input fesz. nem ugrál, Output fesz sem. "Minden nagyon szép, mindennel meg vagyok elégedve!"
Kísérletek folytatása jövőre, idén már nem akarom a porszívójával meríteni az akku csomagot és az újabb töltéshez talán összehozok egy 50Hz-es, 25V-os (DC) tápegységet. -
mezis
félisten
válasz
Teaway #76415 üzenetére
Igen, tudom hogy a határon vagyok, az Input-nál mindenképp.
A 6db Li akku töltő áramköre "rángatja" az tápfeszültséget. Impulzusokkal tölt, két 3-as csoportot. NTDM6P02 vagy valami hasonló ami a töltést végzi. A -betáphoz képest
S, G: 16 - 25V, D: 0 - 6V, de ahogy halad a töltés, az ugrálás egyre kisebb.Eredeti gondom az, hogy az egyik 3-as csoportot tölti csak, a másik 3-asat meg csak felibe - harmadára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Asus rog g751y elkelt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest