- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kernel
nagyúr
Jó is lett volna, ha annál maradtál volna, felesleges volt kiselőadást tartani az "un. indítási áramról", meg a többiről, ha nem egy laikushoz beszélsz.
Akkor miért nem tudtál a tőlem idézett terhelés nélküli állapotnál maradni, ha most hirtelen ennyire ragaszkodsz hozzá? Legközelebb, ha nem értesz valamit, akkor inkább kérdezz, mert eszerint neked volt szövegértelmezési problémád, amit elkönyvelhetsz persze butaságnak is, ha ennyire szigorú vagy önmagaddal.
Ha komolyan gondolod, hogy meg akartam hazudtolni az energiamegmaradás törvényét – amivel még egy jobb érzésű kisiskolás is tisztában van –, az egyszerűen a másik hülyének nézése. Vagy nem tudom, mit gondoltál, ezt már te tudod.
A szénkefék szikrázását nagyvonalúan elhanyagolom, nem is írtam ilyesmit.
Hogy te milyen nagyvonalú vagy, de hol élsz amúgy, valami más dimenzióban, az iróniadetektorod is hibás, szöveget sem tudsz értelmezni, viszont kapásból lebutázod a másikat.
Legközelebb, ha nem értesz valamit, akkor inkább kérdezz!
-
-
Kernel
nagyúr
Főleg a második mondat butaság.
Szerintem te valamit nagyon benéztél. Erről volt szó:
...de pár másodperc múlva beáll 110W környékére, szóval a gyári teljesítmény felét se veszi fel üzem közben. Nyilván, ha leterhelem, ez felmegy
Tehát ezt értelmeztem én üresjárási teljesítményfelvételként.
Bemegy 110 W, kijön a mechanikai teljesítmény, meg a hő. (Utóbbiba nyilván beleszámít a súrlódás, tekercs, tehát minden leadott hő, még mielőtt szóvá tennéd).
Ja, szerinted kijön még más formában is, a szénkefék szikrázása által előállított fénymennyiséget szándékosan nem említettem, ami bevilágítja a szobát, de nem gondoltam volna, hogy ez butaságnak számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Battlefield 6
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest