- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
válasz
Agostino #77844 üzenetére
A kávéfőző típusa és a kapcsolón ha látsz feliratot, számokat az sokat segít a beazonosításban.
Így kép alapján a "signal lux"-ra google képtalálatok -
-
Kernel
nagyúr
válasz
Agostino #64287 üzenetére
Ezt én inkább úgy közelíteném meg, hogy felesleges azoknak a cseréjével foglalkozni, amíg nincs meg a hiba oka, amit viszont nem ilyen kondik szoktak okozni.
Ezért már a kondik vizsgálata is szerintem elpazarolt idő, illetve szakmailag téves irányú megközelítése a problémának (ilyen esetben nem azzal kell kezdeni elvileg, vagy ha azoknak lenne baja, annak más tünete is lenne).
(#64289) csabyka666
GND-ágat biztosítani nem is csak felesleges, hanem szintén szakszerűtlen.
-
darvinya
titán
válasz
Agostino #64080 üzenetére
Mint írtam áramkörben lévőnél semmilyen érték nem lesz pontos.
Visszatérve linkeden lévő műszer izét nem is értem hogyan állapítja meg, hogy a kondi jó, bizonytalan, rossz.
A készülék képes kimutatni a megnövekedett ESR értéket 0,1uF-tól akár több 1000uF-ig.
Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a készülék nem a kapacitás értékének függvényében indikál!Ez két mondat totál ellent mond.
Sima ellenállás méréssel meg pláne nem határozható meg kondenzátor állapotát áramkörben.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest