- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Bekékült a Pixel 10a
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Gyula84
üzenetére
Méretfüggő is, meg a háttérvilágítás aktuális fényerejétől is függ, noha az elmondható a képcsövesre, illetve plazmára, vagy épp OLED-re is, hogy számít az intenzitás (kontraszt).
Szándékosan nem írok fényerőt, mert azt a feketeszintre értelmezzük (brightness), míg a kontraszt a fehérszint, így félreérthető lenne.
Ami minden TV-re érvényes, hogy minél jobban bevilágítja a szobát, ahhoz valamennyi teljesítmény is szükséges, tehát ez befolyásolja a fogyasztást. Illetve van egy alapfogyasztás is, sötét állapotban. Hogy a hangteljesítményt ne is részletezzük.
32" LED-es Samsung van nekem a lomtárban 39 W felirattal, vagy egy másik 30 W például, ami elvileg a max. teljesítményfelvétel.
-
válasz
Gyula84
üzenetére
Biztos, hogy nem, de ott is nagy a szórás. Nekem most egy 58"-os van, ami elég kis étvágyú, 66W-os. Karácsony előtt vettem, amit ugyanakkor néztem még 65"-ost, az már 120W lett volna. Bár akkor még fogalmunk sem volt arról, hogy mi vár ránk most, de áldom az eget, hogy nem a tizen... pár centivel nagyobbat vettem, dupla fogyasztással. Ami pedig előtte volt 32"-os, az 33W volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ekkold