-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
mikk2000 #89813 üzenetére
Mit szeretnék: Elnézést, ezt tisztáznám: melyik akku a hibás, ami miatt be se kapcsol az EMS készülék. Ami miatt bizonytalan vagyok hogy mit kell nézni, mert úgy tudtam hogy a feszültség az, ami számít, és ott akkora a szórás az akkuk között, hogy számomra hihhetetlen, valamint az ellenállás mert ha elromlik egy akku, akkor megnő az ellenállása (nem vagyok szakmabeli, ha hülyeséget írok, akkor bocsánat).
Tehát akkor nem számít az ellenállás, nem számít a kiírt volt (azt sem értem hogy lehet fullon az egyik 1,37 a másik meg 1,45 mondjuk), az a vacak, amelyik a legkevesebbet adja vissza? Tehát azt dobjam ki? A többi mint 2200 mAh körül kapacitálható a töltő szerint, de ezek papíron 2000 mAh akkuk, akkor most örüljek hogy jobbak mint amit ígértek, vagy maga a kapacitás mérés vacak? (bár elvileg ez puszta fizika, azt méri hogy lemerítés után mennyit pakol bele)
Azt hogy tud e regenerálást, nem tudom, de esélyes hogy nem. A leírása szerint kapacitás tesztet tud (ezt csináltam), tárolási beállítást tud (tartós tárolásra eltett akku erre célszerű értékig feltöltése).
Emellett ki tudja írni az aktuális töltőármot, kapacitást, és ellenállást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest