Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Dr. Szilikát #77065 üzenetére
"Mármint konkrétan felcserélted egymással a két TV-t?" nem, fizikailag nem, nem egyszerű lenne, de nem is lehetetlen.
"Az egész sáv alján vagy sáv felső részén megy el / gyengül a műsor, egyre romló mértékben, vagy az egész tuner lesz érzéketlen, illetve lehet teljes leállás is, tehát amikor a tuner belső oszcillátora áll meg."
Most néztem, 770MHz a nagyon szar, 778MHz ami kissé, 786MHz-en jó, és itt a sáv vége a diginél.
Végülis a sáv vége mondhatni szar? vagy így nem?Én arra gyanakszom, digis topikból is ezt nyomják, hogy tényleg lehet túl erős a jel, hiszen a jel növelését kimérték a kábel cserével, és határozottan rosszabb lett, ami kockás volt, az totál szétesett, ami kicsit éppen kockás az teljesen kockás lett. Ezért most nézek egy plusz csillapítást rá. Aztán kiderül. Van otthon régi T elosztóm talán kettő is, rányomom
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest