Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
#96302336 #5742 üzenetére
Hihetetlen, hol találtál képet?
Google-ban szenvedtem vele már nem egyszer és mégsem leltem meg.
A mosógép motoros dolognál akkor amit én láttam az más volt gondolom. Egyszer szedtünk szét apámmal egy Bosch mosógépmotort és abban két szénrúd szerű valami ért hozzá a motor belső forgó részéhez, az áram azon utazott ha minden igaz. Az kopott el annyira hogy már nem mozdult meg a motor egyáltalán, azt cseréltük ki. Na mind1, nem is ez a lényeg, mert csak a szegénységi bizonyítványomat lapozgatom ezzel.
Ha szétszedem a cuccost és berakok pár képet akkor gondolom tudsz majd többet mondani. Egyébként a hátlap ahol a potik vannak - illetve ami felmelegszik használat közben - az teljesen fém, persze belül nem tudom mi a helyzet, lehet csak egy egyszerű hátlap és amúgy nem doboz; ez eddig nem kellett megbontani szerencsére.
Köszi az eddigi segítséget mindenesetre.
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Hálózati / IP kamera
- E-roller topik
- BestBuy topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyenes az Epic Store-ban a ma megjelent Deliver At All Costs
- Energiaital topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest