Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Köszi.

Lompos48: Egyelőre csak rácsavaroztam a bordát, amint tudok veszek ilyet.
Sajnos egy kábel sem volt elég vastag, hogy a csavar átmenjen rajta.

PH-User: Örömöm van benne most bőven, mint a kisgyerek olyan vagyok.

totya694: Jó nagy kondik.
Össze van rakva a prototípus. Azt hittem lesz valami gubanc, de szerencsére nem volt.

Mikor először bekapcsoltam búgott a hangfal, brumm nem volt. Később rájöttem, hogy a jack kábelem nem jó, amiatt búgott. Leszedve a kábelt, semmi hangja sem volt.
A borda viszont kicsit meleg, nem azt mondom hogy forró, hanem...de nem is langyos.
Egyelőre csak az egyik csatornát próbáltam ki, a másikat még nem, de nagy baj nem lehet.
Ami érdekes volt még, hogy én terheletlenül 45V DC-t mértem.
A kis 15W-os tesla hangfalakat szétakarta szedni, ezt sajnos a videó nem adja vissza, kb 70% körül már torzított a hang, szerintem a hangfal nem nagyon bírta már. De ugye nem 1 lesz a végén rákötve, hanem 2 és nem is 4 ohmosak.
A videó a protóról.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
- Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold