Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
venom8888 #723 üzenetére
A boltok kapcsán azért kérdeztem pontos forrást, mert én Magyarországon élek. Míg a hazai piac kínálatát, árait álmomból felébresztve tudom, a fentiek közül csak az Amazon.co.uk oldalát ismerem.
Azon és a többi oldalon is egyesével ki kellett keresgélnem az ajánlott típusokat, valamint megnézni a kínálatot, mert a UK-ben egyes tévéknek más példányai kaphatóak, mint nálunk.
Ha már Philips, akkor én a 8505-nél alább nem adnám.
Hisense palettájáról az árkategóriában a kettő közül bármelyik jó lehet. Én biztosan az "U7QF"-et venném.
A többi általad említett helyen (a TCL 50 & 55C715-tel együtt) - nem meglepő módon - már elkapkodták az akciós áron, de az Amazon oldalán még kapható: LG 50NANO796
Egy kifejezetten jó, ajánlott, kiváló MVA panellel szerelt tévé, WebOS operációs rendszerrel.
Ha ívelt is szóba jöhet, és olcsóbbat keresel, akkor még ezt tudom ajánlani: Samsung UE49RU7300
A SONY és Panasonic palettájáról az árazás miatt esélytelen épkézláb tévét ajánlani.
A többi kínai, és török gyártót pedig gondolom ugyanúgy nem preferálod, mint a TCL-t.
Ami a "hibás szériát" illeti... ha gyárilag elismert hibára gondolsz, visszahívott tévékre, a fentiek egyike sem az.
A "foltok a képernyőn" nem tudom, mire gondolsz. Ha fényszivárgásra, a háttérvilágítás hibájára, vagy "felhősödésre" céloztál, akkor annak elkerülésére nincsen biztos recept.
LCD készülékben kifoghatsz ilyen szempontból kiváló és rossz darabot is.
Azért jellemzően az MVA panelek esetében kisebb az esély gyengébben teljesítő példányt kifogni. Valószínűleg a panelszendvics szerkezetének köszönhetően.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology routerek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest