- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Talib21 #1986 üzenetére
"mondjuk 5-10 perc néhány adó jó lesz, úgyhogy szerintem a kábellel nincs gond"
Ezt így nem szabad kijelenteni. A fentebb linkelt probléma nálam ~2,5 éve fennáll, változó mértékben, és az utcai kábelrendszer okozza.
Másfelől, ha nem kedvelik a VA panelt, akkor nincs mit tenni. Akkor valóban egy IPS paneles készülék a jó megoldás.
(Arra viszont semmi garancia nincsen, hogy más készülékkel nem jelentkezik a fenti hiba; amennyiben azt a szolgáltatói oldal valamelyik komponense okozza. Márpedig nagyon úgy tűnik...)
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Talib21 #1976 üzenetére
Délután végre én is beüzemeltem az U8QF-et és nekem épp ellenkező a tapasztalatom
Jelszint, jelminőség 100/100 az összes csatornán. A régi Panasonic plazmán, jelerősség 10 jelminőség 7-8 egy tízes skálán. Ugyanúgy DIGI optika
Hozzáteszem mind a kettő hibátlan képet ad.
A TV egyébként bámutalos szép képet ad
Még azt a bizonyos Hisense lovas demot nem találom a TV-n se -
Vastika
tag
válasz
Talib21 #1976 üzenetére
Inkább érzéketlen, mert ugyanolyan jelszintnél nem olyan jó a vétel, mint a másik tévén volt ;-)
Hogy a 4k tévén rosszabb lenne az SD műsor, mint a FullHD-n, azt nem hiszem!
Legalábbis nekem 40"-os FullHD LG-t váltott 49"-os UHD LG, ugyanarról a forrásról (digitális műhold, pontosabban csak egy lavór + fej) az új tévén az SD adások is szépek.
Eleve, felskáláz. De ha nem is nagyon skáláz meg élsimít, csak megduplázza vagy megnégyszerezi a képpontokat ;-) , akkor sem kellene, hogy rosszabb legyen egy UHD tévé egy FullHD-nál... Normális nézési távolságból persze, nem fél méterről vizslatva a képpontokat ;-)Én főleg műholdat nézek, az adók legalább fele SD: nincs velük semmi baj az új tévén sem.
A jelszint miatt meg először tényleg a szolgáltatót, mert minden végponthoz van elosztó - - erősítő, tudnak rajta szerintem állítani.
-
válasz
Talib21 #1976 üzenetére
Próbáljátok ki egy másik antennakábellel Illetve egy másik tévével.
A szolgáltatás minősége sokszor kábelfüggő. A régi kábelt erősebben megmozdítani és romlanak az átviteli tulajdonságai.
Nekem egy 8-as sorozatú tévém van, az jobban teljesít a réginél, vételérzékenységben. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest