- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cipas
tag
válasz
vampire17 #8413 üzenetére
Másik HDMI kábel esetleg?
Vagy optikain próbáld ki.
Illetve a soundbar működik csak earcon nem? Mert ha igen, akkor az earc lesz a ludas, vagy kábel csere, vagy tv gyári visszaállítás, és a tv és soundbar áramtalanítását is csináld meg, ha ezek sem jönnek be, Gorenje és vagy Samsung ügyfélszolgálat, hátha mondanak vmi okosat . -
-
-
-
zseko
veterán
válasz
vampire17 #7568 üzenetére
Én egy 4K MAX-ot használok egy 55A9G-vel, nem tapasztalok ilyet. Igaz pont fordítva használom, mivel a fő eszköz a stick, így annak a távirányítójával kezelem a tévét, de lényegében csak a ki/be kapcsolás és hangerő ami kell, de a tv távirányítójával kezelve a sticket sincs ekkora lag. Valamennyi van, de az nincs 1 mp.
-
nOvOp
senior tag
válasz
vampire17 #7568 üzenetére
Nekem egy BT hangszórónál csinálta ezt. Áramtalanítottam a tévét és jó lett utána.
Az új fw esetén másnál is feljön folyamatosan egy energiafogyasztásra felhívó figyelmeztetés, amikor kép módot szeretne változtatni? Baromi idegesítő és nem lehet kikapcsolni. Kb ennyi változás van a régi és az új fw között.
-
riki
senior tag
válasz
vampire17 #6946 üzenetére
Üdv.
Nálam is volt probléma a HDMI CEC funkcióval. Ki van használva mind a 3 hdmi csatlakozó,. Ha ment az egyik média lejátszó és nem lett utána áramtalanítva, gyorsindítás után, nem ismerte fel a soundbart. A menüben kikapcsoltam a gyorsindítást ,azóta nincs probléma ,mert rákényszerül a tv ,hogy minden perifériát beolvasson. -
-
joydrv
aktív tag
válasz
vampire17 #6580 üzenetére
Az egy hosszabbítókábel. Nem biztos, hogy a legjobb megoldás összefűzni a kábeleket.
Lehet kapni bármilyen méretben.Pl. a nyomtatókábelekhez is lehet kapni hosszabbítót, de a nyomtatók azzal nem működnek rendesen, valamiért nincs meg az oda-vissza komm a pc és a nyomtató között. HP és Canon nyomtatók se mentek így nekem. Amint kicseréltem egy rendes méretűre a kábelt, egyből megjavult minden nyomtató.
-
vampire17
addikt
-
nOvOp
senior tag
válasz
vampire17 #6551 üzenetére
El sem hiszem, de tegnap óta nekem is ugyanez a problémám.
De csak ma kezdtem el foglalkozni vele, hogy mi nem működik, míg megfejtettem, hogy az infra nem megy. Csak azt nem tudtam, hogy a TV infrája adta meg magát, vagy a távirányító infrája. Én először a BT kapcsolatot kapcsoltam ki a TV-n. Ez is okos ötlet volt, mert így a TV főkapcsoló gombjával nem lehet a beállításokba menni
, hogy visszakapcsoljam, de szerencsére a telefonomra le volt töltve a Vidaa alkalmazás, így azzal vissza tudtam navigálni. Amúgy érdekes, mert mikor visszakapcsoltam a BT-t, akkor kiírta nekem ezt a gomb kombinációt, de én azt hittem ez a BT kapcsolatra vonatkozik, és mivel az működött, ezért nem is csináltam meg. A factory reset nekem is ott lebegett a fejemben, de még nem szántam el magam rá
Ezer hála, hogy leírtad -
vampire17
addikt
válasz
vampire17 #6550 üzenetére
ket es fel ora guglizas meg kiserletezes utan meglett a megoldas...
Mar vegig probaltam mindent, amit a neten talaltam, elem kivesz a taviranyitobol, 30mp nyomvatart utana a bekapcs gomb, tv kikapcs 5 percre majd 60 mp nyomvatart a tv bekapcs gomb (soft reset) de semmi nem hasznalt...
Vegul valami nevenincs oldal legaljan talaltam egy olyan tippet, hogy hangero + és OK gomb 10 mp ig nyomva tart... NA ez nyert.. Ez elv alapertelmezettre allitja vissza a tavot...
Amugy , hogy mitol ment el, nem tudom... lehet a gyerekek nyomkodtak.. Olyan volt, mintha csak a BT mod ment volna, az infra nem. Gondolom ezert volt, hogy egybol (amikor meg volt BT kapcsolat) folkapcsolt, de egy kis ido utan (amikor a TV "elaludt" es mar csak az infrara reagalt) nem...
A cumi az volt, hogy mar factory resettel is probalkoztam a TV-n, viszont az elso inditas varazslo CSAK infan megy meg, mert akkor meg nem parosodik ossze... Na ekkor kezdtem izgulni, mert itt volt az, hogy se' elore, se' hatra...
Igy ugye mar nem reagalt semmi gombnyomasra, amig nem jottem ra a fontiekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged