Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Akkor ennek utána nézek, de egyelőre az is homály nálam, hogy ha találok is frissebb szoftvert, akkor miként tegyem fel.
Most még van meló, majd később rákeresek. Mondjuk jövő hét végén.
-
zseko
veterán
válasz
kelly416
üzenetére
Ha ennek az alapja nagyjából ugyanaz mint nálam az M0704 volt, akkor azért gyanakodnék erre is. Igaz a két tévé különbözik, és a szoftver is kicsit különbözik, de az M0402-vel, és a mostani M0907-el is működik, az M0704-el nem ment. Az is igaz, hogy én viszont csak két samsung eszközzel próbáltam (S8+, Tab S10.5), mással nem volt eszemben, viszont mivel a frissítés cseszte el, mert előtte jól ment, így nem a samsungra gondoltam.
-
kelly416
veterán
Most ez a verzió van és nem is akar frissíteni.
Sem az én Samsungommal (s20fe), sem a haver Samsungjával (S9 asszem) nem akar működni, feleségem Mi9tPRO telójával megy a képernyőtükrözés. Valószínűleg nem a tv hanem a samsung a ludas.
-
kelly416
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Ugyanarra. Elméletileg mennie kellene, mégsem. Na de majd ma nyomok egy HR-t, ha felszaladt az új rendszer, úgysem volt soha HR, az is lehet a probléma oka. Makd jelentkezem, ha íjra teszteltem. (Leghamarabb is holnap...)
-
IQfályter
tag
Amúgy elképesztően szép kép van rajta. Soha nem volt még HDR-es tévém és bár tudom ennek a tévének sem kiemelkedő a HDR megjelenítése de sokszor olyan érzésem van mintha 3D-ben lenne a film.
-
IQfályter
tag
Azért érdekes, hogy az A7GQ sorozat nem rendelkezik 4K HDR tanúsítvánnyal.
-
kelly416
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Igazad van, ezt nem írtam bele. Természetesen átváltottam, meg is találták egymást, rányomtam, karikázott kicsit és ekkor kaptam a hibaüzenetet, hogy nem lehet csatlakozni.
-
mapal
csendes tag
Előző kiegészítése voda mediacard van a tv-ben
-
mapal
csendes tag
Sziasztok,
Új Hisense 50A6BG beüzemelése után az EPG ékezetek hibásak, mit lehet tenni, hogy jó legyen. -
kelly416
veterán
Sziasztok!
Ma hozta a futár a 65A7GQ típust, de van 2 pöpp problémám.
Samu s20fe képernyő tükrözés "smart view" funkcióval, "nem lehet csatlakozni" üzenetet kapok csak.
A másik, hogy rá dugom a külső vinyót és nem látja, de erre talán ez megoldás lehet, nemsokára kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest