- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
senior tag
válasz
SztiviVander #5246 üzenetére
Hát de ha van 2-3-4-5 százezred egy tévére, aminek tetszik a képe (nyilván egy tévét alapból a képe miatt vesz az ember, nem az appok miatt, ebben, gondolom, egyetértünk), akkor pont kit érdekel, ha egy pendrice meretű cuccot bedugsz a tévébe, aminek nem kell külön áram, nem kell külön más kábel, csak ami a tévé mögött van. Kvázi nem is tudod, hogy ott van. Épp ezért engem is rohadtul idegesit a szükölés egy app miatt. Azt meg h leszarják, én megértem, a világon nagyon perifériának számitó HBO Max, csak nálunk ennyire fontos az embereknek a sok szinkronos tartalom miatt, meg ugye ez volt az első ilyen, hozzászoktak az emberek.
-
tuzpenge
őstag
válasz
SztiviVander #5246 üzenetére
+1, bár engem sem érdekel az hbo, de azért na….
-
JoolsNOS
veterán
válasz
SztiviVander #5230 üzenetére
Mikor kb 1 éve vettem tv-t nekem is azt mondta a srác az euronicsban. Persze tuti jönni fog...
-
Nick no.1
aktív tag
válasz
SztiviVander #5233 üzenetére
A Gorenje,a Hisense tulajdona
A Hisense Group -
Kiskutya
veterán
válasz
SztiviVander #5233 üzenetére
Szép... Azért szar hogy az ember megvesz valamit és nincs segítség ha gond van. Amúgy supportba talán még az LG volt korrekt.
-
Kiskutya
veterán
válasz
SztiviVander #5230 üzenetére
Akkor tipikus kínai hozzáállás van itt is.. A tcl-nél még magyar support se volt. A global support válaszára már több mint 2 éve várok.
-
Levente1991
tag
válasz
SztiviVander #5161 üzenetére
Szia!
Laptoppal és telefonnal is próbáltam mind a négyet, Airdots Basic mindennel egyforma, és korrekt, erős hangzással bír, de csekély üzemidővel, a két Haylou hangosabb, de nem tiszta hangzású, a Redmi Buds pedig gépen és telefonon is hangosabb, mint a tévével párosítva, de elég erőtlen.
Annak idején az Airdots Basic egyik feléből kiesett a belső, gumiharang által lefedett védőháló, sokkal tisztábban szólt utána, így a másikból én magam szedtem ki, azóta rendben van. A Haylou GT3-nál ugyanez nem vált be, Moripodsnak ugye nincs ilyen, mert félig fülbe helyezhető forma, Redmi Budshoz nem nyúltam hozzá.
Utóbbinál tudok az applikációról, de kifejezetten tévéhez használom a füleseket, telefonon nem hallgatok zenét, laptopon szintén ritkán, de annál meg vezetékest használok, ha mégis.
Ami a vízzel tisztítást illeti, tartok tőle, hogy utána töltésnél zárlatos lenne, nem akarom leégetni a házat, annyit nem ér egyik füles sem. Nem vonom kétségbe, hogy működhet utána egy alapos törlés után, de ha víz kerül olyan helyre, ahonnan nem szárad ki rendesen, akkor gond van.
-
válasz
"Meg jó hogy a TV nem fér be a mosógépbe mert biztos lenne aki azt is "kimosna" ..."
Befér az, csak ügyesen kell hajtogatni a tévét. -
dropi
senior tag
válasz
Ki mos 30 fokosnál melegebb vízben?
Amúgy miért menne tönkre egy füles a víztől, esőben szted nem használja senki?
Az eltömődés meg függ a kialakítástól is, nekem volt olyan fülesem, aminél ez nem volt jellemző, ennél meg igen.
Amúgy ha a nekem több ismerősöm is rendszeresen beteszi a mosógépbe, én is így takarítottam a vezetékeseket is annak idején, szal bevált módszer, különben nem ajánlottam volna.
Nyilván mindenki hülye, aki így takarítja, csak te vagy okos -
NÓPARA
aktív tag
válasz
SztiviVander #5044 üzenetére
Köszönöm az infót! Nézegettem az aprón is a hs214-t. Annyira mélyen már nem akarok belemélyedni(100k) a dolgokba.
HF77. Szintén köszönöm a tippet és a linket. Viszont a vásárlásból már csak két ünnep közt de inkább jövőre lesz valami.
Mindkettőtöknek köszönöm az infót!
Kellemes Karányonyi Ünnepeket kivánok! -
earbash
csendes tag
válasz
SztiviVander #5033 üzenetére
Köszi
-
IQfályter
tag
válasz
SztiviVander #5022 üzenetére
ARC-t tud a A7GQ is. Legalábbis benne van a hang menüben ez az opció.
-
Veron
addikt
válasz
SztiviVander #4995 üzenetére
Nálam is van ilyen, kikapcsoltam. Majd referálok.
-
Kiskutya
veterán
válasz
SztiviVander #5009 üzenetére
Megpróbálom én is. Első éjszaka a szarás jött rám mert arra ébredek 2-kor hogy beszélgetnek a szobába.....
utána vettem észre hogy valamitől bekapcsolt az erősítő. (azóta is ez megy csak már rutinosan lehalkítom az erősítőt mielőtt kikapcsolom)
-
zseko
veterán
válasz
SztiviVander #4991 üzenetére
Nem tudom, nálam még az életében nem látott tévéadást és/vagy műsorújságot a tévém, mégis csinálja időnként éjjelente.
Nekem is ledsor miatt tűnt fel.
Bár most megnéztem és a csatornafrissítés be volt kapcsolva (nem voltam még ebben a menüben, mert mint régebben már megemlítettem, hozzám be sincs kötve semmilyen tévékábel, csak a streamek vannak), így most kikapcsoltam, majd elválik mi lesz. -
SztiviVander
addikt
válasz
SztiviVander #4997 üzenetére
Nekem nincs ilyen tv-m. Az enyém pedig nem csinál ilyet, a fenyszenzora (használom) se a megjelenitett kép alapján állítja lejjebb vagy feljebb a hattervilagitast hanem a környezeti fény alapján. úgyhogy én passzolom nálad ez mi lehet. Esetleg ha van tiédben is fenyerzekelo (passz, nem ismerem a tipust) akkor kapcsold ki és nézd meg amiatt hujeskedik e.
-
Veron
addikt
válasz
SztiviVander #4991 üzenetére
én is erre gondoltam, vagy system update-re, de nem találtam egyértelmű beállítást, ezért tanácstalan vagyok.
@kelly416: nem, a LED sor akkor kapcsol be, amikor a TV és együtt is kapcsolnak ki. nem szabadna külön életet élnie.
-
kelly416
veterán
válasz
SztiviVander #4977 üzenetére
Én 14 napon belül vagyok meg amúgy is telekomos előfizu mellé vettük, de nagy macera volt felrakni a falra a régi 40 colos samu helyett, meg már méretileg sem szívesen cserélném vissza még szerviz idejére sem.
-
SztiviVander
addikt
válasz
SztiviVander #4977 üzenetére
Ja bocs benéztem, most látom írtad hogy a tiéden eleve ez a 0907 van.
-
zseko
veterán
válasz
SztiviVander #4974 üzenetére
Persze.
https://hisense.fr/download/vidaa/U5-3/M0704/usb_NOVATEK_DEV_EU.bin
https://hisense.fr/download/vidaa/U5-3/M0907/usb_NOVATEK_DEV_EU.bin
DE, ezt az én tévémhez (55A9G), pontosabban a tévé ID kódjához dobta ki.
És ahogy írtam, ebből is csak az elsőt, a másodikat én 'kreáltam', ha lehet így mondani, rápróbáltam hogy működik-e a tévén lévő szoftververzió száma alapján módosítva a linket, és működött. -
Kiskutya
veterán
válasz
SztiviVander #4966 üzenetére
Értem de akkor ha valaki szeretné a legujabbat és nem frissít a tv honnan szerezzen? Van valaki aki foglalkozik vele. Magyar support ugyan úgy csak ezt a 1029-et küldi.
-
kelly416
veterán
válasz
SztiviVander #4960 üzenetére
Én a segítségedet köszöntem meg, hogy nem annyit böktél ide: olvass vissza (amit egyébként megtettem, de nem jól kerestem, nem találtam meg), vagy valami hasonlót.
-
kelly416
veterán
válasz
SztiviVander #4951 üzenetére
És igen, a megszólalásig hasonló avatár félre vezetett. Majdnem nem köszöntem meg Neked a helpikét.
Köszönöm szépen. -
kelly416
veterán
válasz
SztiviVander #4951 üzenetére
Na ez a hisense.fr-ig volt meg. Köszönöm szépen a részletes szájbarágós leírást.
Sajnos 3 helyen találtam csak érdemi infót a TV-n, a fekete matricát, egy hosszú kód ami valószínűleg jelen esetben érdektelen és még egy vonalkód ahol gyanúsan a keresett ID is van. Kár, hogy utána ezt dobja a honlap. Vicces módon a szoftver sokal öregebb mint a készülék maga. -
kelly416
veterán
válasz
SztiviVander #4947 üzenetére
Ehhez tudnál egy linket adni? Sem franciából nem vagyok túl jó, de most keresésből sem úgy látszik, mert semmi használhatót nem találtam.
Az már meg van, hogy tegyem fel ha sikerült letölteni. De ennyi.
-
kelly416
veterán
válasz
SztiviVander #4947 üzenetére
Akkor ennek utána nézek, de egyelőre az is homály nálam, hogy ha találok is frissebb szoftvert, akkor miként tegyem fel.
Most még van meló, majd később rákeresek. Mondjuk jövő hét végén. -
kelly416
veterán
válasz
SztiviVander #4939 üzenetére
Ugyanarra. Elméletileg mennie kellene, mégsem. Na de majd ma nyomok egy HR-t, ha felszaladt az új rendszer, úgysem volt soha HR, az is lehet a probléma oka. Makd jelentkezem, ha íjra teszteltem. (Leghamarabb is holnap...)
-
kelly416
veterán
válasz
SztiviVander #4935 üzenetére
Igazad van, ezt nem írtam bele. Természetesen átváltottam, meg is találták egymást, rányomtam, karikázott kicsit és ekkor kaptam a hibaüzenetet, hogy nem lehet csatlakozni.
-
Kiskutya
veterán
válasz
SztiviVander #4922 üzenetére
Igen, nekem is nagyon tetszik a fém de rohadt közel vannak a gombok, praktikusság szempontjából nem a legjobb.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
SztiviVander #4884 üzenetére
most átnéztem pár 6os sorozatú videót,amúgy tényleg ennyire még a fekete/sötét hátténél se világítanak így----inkább venném ezt outletesként
: https://depostore.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-smart-tv-qled-tv-oled-tv-4k-tv/4k-tv/hisense-55u7qf-uhd-smart-tv-ultra-hd-138-cm-led-4k-tv.html
-
nyesteb
tag
válasz
SztiviVander #4880 üzenetére
Szerdán viszem vissza, ha holnap nem jutok be...
-
dropi
senior tag
válasz
SztiviVander #4875 üzenetére
Bocs, az előbb elütöttem véletlenül. Szóval az előbb az U8GQ-ról beszéltem természetesen
És xsx oldalról közelítve az U7HQ már tudja a 4k 120 Hz-et? Nem mintha ez annyira kardinális kérdés lenne azzal a kb 5 játékkal, ami azt ki tudja használni
Itt a kettő között viszont csak az 1000 nit vs 600 nit a különbség, ha jól gondolom. Viszont az U7HQ egy évvel újabb modell, újabb rendszerrel. Ez vajon számít? -
NÓPARA
aktív tag
válasz
SztiviVander #4858 üzenetére
Igen alapból be volt kapcsolva a HDMI & CEC. Lista alján megnéztem a CEC listát és kiírja hogy nincs HDMI ezköz. Így gondolom nem ismeri fel a DIGI dobozát. Marad a 2 távirányítós mód.
-
Kiskutya
veterán
válasz
SztiviVander #4857 üzenetére
Úgy tudom létezik de akkor várok. Már ez is újabb mint ami volt. Hátha egyszer elindul.
-
rainman72
nagyúr
válasz
SztiviVander #4831 üzenetére
Ha IPS akkor is?
[link]
-
Levente1991
tag
válasz
SztiviVander #4806 üzenetére
XtremLor, SztiviVander: köszönöm szépen az infót, így már világos. Elengedem a dolgot, nem valószínű, hogy lesz mostanában újra hagyományos kábeltv. A rögzítés sem életfeltétel, csak a funkcióra voltam kíváncsi.
-
Levente1991
tag
válasz
SztiviVander #4798 üzenetére
Az csak tv adâst rögzít a saját tunerrol
Ez mit jelent parasztnyelven? 5 évvel ezelőttig volt egy tunerrel ellátott DVD-lejátszóm, ami tudott hagyományos földfelszíni kábeltv adást rögzíteni. Ez is hasonló? -
szente
addikt
válasz
SztiviVander #4790 üzenetére
A9G van nekem is, azért írtam.
-
Kiskutya
veterán
válasz
SztiviVander #4790 üzenetére
Igen simán menüben volt. Kikapcsoltam inkább kB 5 másodperccel több az indítás. Android esetében ez kB fél perc vot azt is ki bírtam várni.
-
rainman72
nagyúr
válasz
SztiviVander #4775 üzenetére
-
Kiskutya
veterán
válasz
SztiviVander #4775 üzenetére
Köszi! Valami extra infót tud valaki a tv-hez? Optimális beállítás és egyebek. Mire érdemes figyelni stb..
-
kelemenkelo
tag
válasz
SztiviVander #4769 üzenetére
Asszony szokta használni állandóan rohangál film közben!:)De tényleg bosszantó köszi a választ!🥂
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
SztiviVander #4748 üzenetére
Pontosan.. Én az enyémre vettem plusz 2 év garit, így ha négy év múlva megkotlik, akkor jó szél fúj..
-
NB2
aktív tag
válasz
SztiviVander #4665 üzenetére
Nem ellened irányul, de ezeket amúgy a tv vásárlók hány százaléka teszi meg? Józsi bácsi mikor elromlik a crt-je, odamegy az eladóhoz, az megy rásózza azt a tv-t amiből ő a legtöbbet kaszál és nem néznek feketét meg semmit, aztán el van vele.
Azt meg csak én kérdezem, mi van akkor ha délelőtt 11-kor is előfordul, hogy tv-zzek és este 11-kor is?Most akkor világosban nézem a tv-t vagy sötétben?
-
HF77
őstag
válasz
SztiviVander #4665 üzenetére
így van...van ami alapból sz@r legyen az VA vagy IPS és van ami jó, onnantól meg teljesen egyén függő kinek mi jön be, mi tetszik vagy épp hol, milyen környezetben használja.
-
Gabesz87
veterán
válasz
SztiviVander #4661 üzenetére
Én nem sarkitottam ki ennyire. Írtam is hogy nem azt állítottam, hogy szar! Tény hogy ez egy sok éves, és nem épp csúcskategóriás TV: 49UH6207. Most is megvan még, a hálóban, és évekig használtuk a nappaliban gond nélkül, sőt mi több, ezt a képi anomáliát a Trónok Harca evadzaroig észre sem vettem! Nem volt viszonyítási alapom, csak miután megvettük az U8QF-et. Úgyhogy biztosan van IPS-ből is jó/jobb, nekem ilyen volt, csak példaként tettem be, de nem azt akartam ezzel jelezni, hogy az összes IPS szar és el kell felejteni!
-
rainman72
nagyúr
válasz
SztiviVander #4649 üzenetére
[link]
Igy maradt -
rainman72
nagyúr
válasz
SztiviVander #4647 üzenetére
Köszi
Ki hogy fogja fel
Én próbálok segíteni a vevőknek mégha te nem is úgy látod,saját költségen -
rainman72
nagyúr
válasz
SztiviVander #4645 üzenetére
Igen teljesen jól látod a dolgokat
Fifa nem érdekel,de am nem tartom rossz dolognak.
Elengedtem ezt a frissítés dolgot meg a tv-t is valszeg.
Nagyobb méret más márka.Olednek meg ott a Philips.
Folytatom a kipróbálok új dolgokat folyamatot tovább. -
jose999
senior tag
válasz
SztiviVander #4638 üzenetére
-
HF77
őstag
válasz
SztiviVander #4616 üzenetére
ez legyen a gyártó legnagyobb hibája....bár ami igaz az igaz, picit meg vannak csúszva a dologgal
tessék addig mást nézni, pl. annyi "jó" tv csatorna van
-
rainman72
nagyúr
válasz
SztiviVander #4523 üzenetére
Bravo
Nem csalódtam -
rainman72
nagyúr
válasz
SztiviVander #4515 üzenetére
Jéé tényleg van csuszkás oled fény is
Mostmár csak egy frissítést kéne vhogy kierőszakolni belőle -
dlor
tag
válasz
SztiviVander #4510 üzenetére
Megint sületlenségeket írtam U8GQ-m van 😃 nem A8gq 😃 Mentségemre szólva nem hagyott olyan mélyreható benyomást a termék, hogy reggel ne keverjem össze a számokat és betűket 😃 Elnézést.
-
rainman72
nagyúr
válasz
SztiviVander #4510 üzenetére
Oled fény van ami hagyományos módon állítható(Philips)nem előre beállított értékek illetve van Ki opció is(Hisense)
-
rainman72
nagyúr
válasz
SztiviVander #4508 üzenetére
Érdekes megoldás,ilyet még nem nagyon láttam,az A9G is ilyen.
-
dlor
tag
válasz
SztiviVander #4505 üzenetére
Ja lehet..😃😃 az más ..ugye A8gq-n nincs háttérfény érték csak az előre definiáltak😃 bocsi ...amatőr vagyok. 😃
-
Gijon
senior tag
válasz
SztiviVander #4487 üzenetére
Köszi, így tényleg elérhető.
-
rainman72
nagyúr
válasz
SztiviVander #4481 üzenetére
Beszéltem a support-al az előbb.
Nekik is az L1029 a legutolsó ezt küldte át.
De mivel nekem az apple tv miatt kéne,oda meg sztem csak a legutolsó M0704 lenne a jó.
Igen tv váltás lesz ebből a vége.
Vagy Fire tv. -
Kaba
veterán
válasz
SztiviVander #4481 üzenetére
A Hisense tévés teszteknél is említve van, hogy a szoftverfissítés az kérdéses lehet.
-
kelemenkelo
tag
válasz
SztiviVander #4431 üzenetére
Köszi
-
Kaba
veterán
válasz
SztiviVander #4434 üzenetére
Nincsen Local Dimming.
-
rainman72
nagyúr
válasz
SztiviVander #4431 üzenetére
Mondjuk egy FALD illetve normál belépő direct ledre nem mondanám hogy szinte ugyanaz a 2
Fényerőben is van azért difi.
Szóval mindenképp jobban megéri az U8GQ főleg ha nincs nagy ár különbség. -
zseko
veterán
válasz
SztiviVander #4416 üzenetére
Főképp a régebbi (~1970) utólag 4k DolbyVision-ra (szvsz feleslegesen) feljavított filmeknél észrevehetően látványos, mint például az űrodüsszeia, és még pár másik. Inkább ne nyúltak volna hozzá... még a 720p is kevésbé zavar, mint ez a fajta szemcsézettség.
-
HF77
őstag
válasz
na ez az...aki meg nem igen ért hozzá vakarja csak a fejét mit hová állítson!
és ugyan ezt játssza az ember pl. a kontraszt esetében is(mert a neten is van aztán fent mindent)
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Vannak tv-k amiknél nem 0 a helyes, de az nagyon kevés. Azoknál a tv-nél mondjuk 20 a helyes beállítás, alatta pedig látványosan elmossák a képet.
Ezt a mintát kell használni az élesség beállításhoz (csak sdr-hez jó, de ez az élesség kell mindenhova)
[link] -
rainman72
nagyúr
válasz
SztiviVander #4401 üzenetére
Én is erre jöttem rá,ha ott állítottam akkor változott a szerviz menüben is,illetve meg volt a lassabb bekapcsolás eddig is
Viszont akkor ez nekem semmit se javít.
Kikapcsolt smooth-nál van egy finom,alig látható,de a szemnek zavaró remegése a képnek. -
o_tom
aktív tag
válasz
SztiviVander #4386 üzenetére
Halihó
Valakit nem érdekel egy 55U8QF? Hibátlan, garanciás.
Szerelmes lettem az OLEDBe, úgyhogy csere lesz.
-
válasz
SztiviVander #4350 üzenetére
Pontosabban a HDMI bemenetről nem tudja 4K felbontásban a 120 hertzet. De a képminőség javításban tudja használni a tévé, bármely támogatott felbontásban.
Ez a probléma, legfeljebb a játékkonzolok esetében probléma. Más eszközök nem támogatják a 4K 120Hz megjelenítést. -
rainman72
nagyúr
válasz
SztiviVander #4278 üzenetére
Nem vagyok,hobbi lenne csak egy kicsit túltoltam mostanában
Egyik se volt fél milla,közel se -
bigdady
nagyúr
válasz
SztiviVander #4275 üzenetére
-
Tasunkó
őstag
válasz
SztiviVander #4265 üzenetére
Nálam is ugyanez a helyzet, teljesen jó. 4K-val meg szintén nincs tapasztalatom, de ott meg ha az adatfeldolgozás belassitana valamit, akkor médialejátszóról hdmi-n ezt ki lehetne küszöbölni, de eddig annyira rendben volt vele minden, hogy nem számolok komolyan az eshetőséggel.
-
Tasunkó
őstag
válasz
SztiviVander #4259 üzenetére
Nem értem az egészet. A letöltött filmjeid biztos ilyenek, videó és film anyag 24(23,976) frame-n van rögzítve. A stream azt nem tudom hogy bele tud-e szólni hogy a 24 frame-s film adatot, felkeveri 60-ra hogy passzoljon, és akkor az a software rendbeteszi a képkockákat, így a tévé már 60hz kompatibilisen kapja, vagy miért nem látszik. Nálam is rettenetes ez a videó, pont mindenen ahol megnéztem. Az u7qf-en az ultra smooth motion-t , standardra állítva viszont konszolidálta valamelyest(de aztán ment is vissza kikapcsra, nem rajongok a képfinomításért, elég az ismerőseimnél látni bruce willist kádár-kori színházfelvétel megvilágításban). De csak most először kapcsoltam be a smooth motiont, mivel ezen a videón kívül még nem vettem észre. Pedig egy mozgásos bakit észrevettem a tévén amikor új volt, de az teljesen eltüntette még az első firmware, vagy a fast-off kikapcsolása, mivel egyszerre eszközöltem a kettőt, szóval valamennyire képes vagyok észlelni a szaggatást.
Újkori lehetőség a 60fps rögzítés, gépkocsi meg akciókamerákon látom, gondolom telón is, de a műsorok amiket nézünk azok mind 24 framesek. -
dlor
tag
válasz
SztiviVander #4256 üzenetére
[link] https://youtu.be/TVtoxUohG5E
-
dlor
tag
válasz
SztiviVander #4239 üzenetére
Tv boxom van, ott ha Kodit beállítom a hdmi bemeneten 120hz et ír ki a 4K beállításra u8gq-nál
-
zseko
veterán
válasz
SztiviVander #4221 üzenetére
Mert amikor csináltam akkor épp jelen idő volt
Így utólag nézve valóban elég szarul és pongyolán lett megfogalmazva nem tagadom, még ha nekem adta is magát a gondolat, hogy az első bekapcsolásra gondoltam, az amikor bekapcsoltam a tévét akkor frissítéssel kezdte ezt valóban nem jól adja át -
zseko
veterán
válasz
SztiviVander #4219 üzenetére
Ki mondta hogy most jött?
-
Zizi123
senior tag
válasz
SztiviVander #4210 üzenetére
Örülj neki, hogy nincs újabb firmware, ez azt jelenti, hogy a te TV-dre már szinte elsőre sikerült tökéletes firmware-t írniuk.
Egyébként a firmware 2 dologra van:
- hiba javítás
- új funkciókValószinűleg a te TV-d hibátlan, és már mindent tud a Hisense szerint.
-
Zizi123
senior tag
válasz
SztiviVander #4205 üzenetére
Attól, hogy a te TV-dre nincs újabb, attól függetlenül a HiSense-eknel a firmware elnevezesek protokolja szerint az "M"-esek mennek ebben az evben. Jovore pedig az "N" esek fognak menni.
-
Veron
addikt
válasz
SztiviVander #4201 üzenetére
Persze egy lyuk a falba kell, még mindig jobb és olcsóbb, mint egy konzol. De a talp szerintem nem jó, mert mivel az alul van, ledőlhet. Szerintem.
@dlor: de hogyan és mit ragasztasz a TV határa?
-
dlor
tag
válasz
SztiviVander #4185 üzenetére
Nem azt mondom, hogy képregény.. de máshoz volt szokva a szemem. Engem zavar a családot nem.
-
válasz
SztiviVander #4171 üzenetére
Az IPS panel sajátossága a háttérvilágítás átszűrődése. Leginkább a sarkoknál jelentkező barnás beködösödés, nagyon sötét képnél. Ez a panel felépítésből adódik. Vagy jobban vagy kevésbé, de minden IPS panel ilyen. (IPS glow)
-
dropi
senior tag
válasz
SztiviVander #4165 üzenetére
Na ezaz! Én ezt a feketézést nem is értem
Nekem volt két év alatt LG Oled, TCL Qled, Philips ambilightos tévé, most Hisense, de én bazzeg nem látok különbséget a feketék között. Nekem mindegyiken mindig fekete a fekete
-
tsilver
aktív tag
válasz
SztiviVander #4144 üzenetére
mondjuk e szerint majd 5-szöröse a kontrast a Hisense javára és Fényerőben is sokkal jobb
-
NB2
aktív tag
válasz
SztiviVander #4147 üzenetére
mondjuk nekem régi divx filmet nem játszotta le a 7qf
-
siege5
aktív tag
válasz
SztiviVander #4144 üzenetére
Az az igazság nehéz így, hogy nem tudom megnézni ténylegesen őket. Sok fícsört el tudok engedni, de még így is érdekes a szitu.
Valószínű elégedett lennék én is;)
Az akadozást láttam mind a két esetben, ott inkább a szoftver miatt, itt meg mint ha a lejátszás közbenire panaszkodtak volna többen. Kihámozni nehéz kinek fals a probléma(mondjuk rosszabb darabot fogott ki vagy hibásat esetleg jobban zavarja az ilyesmi, vagy epp olyan tartalmat hasznal amit én sosem fogok) és kié valós. És mivel nincs összehasonlítási alapom inkább a menü akadjon be néha, mint a műsor amit nézek.
Amúgy alapvetően ips párti vagyok, így megértelek. -
csab001
tag
válasz
SztiviVander #4112 üzenetére
Hogy érted azt, hogy reboot? Nálam sincsenek borítók a plexben és eléggé zavar a dolog.
Mondjuk nekem automatikusan lefrissített a tv, de azóta sincsenek borítók... -
Gabesz87
veterán
válasz
SztiviVander #4112 üzenetére
[link]
Assistance fül, és be kell írni az Extra ID-t, ami a címkéne van a TV hátulján. Pl. A190429
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest